Doelen april 2024 + GRATIS werkboek

Doelen April + GRATIS werkboek

Het is alweer begin april en dat betekent dat ik weer nieuwe doelen voor deze maand heb opgesteld. In dit artikel wil ik dan ook mijn doelen voor deze maand weer delen met jullie. Ook heb ik voor jullie een gratis werkboek zodat jij ook jouw doelen op kunt stellen en uit kunt voeren aan de hand van de SMART methode. Heb jij ook doelen opgesteld voor deze maand?

Doelen April

2 nieuwe freebies maken
Een doel voor dit jaar is om elke maand twee nieuwe freebies te maken. Ook deze maand komen er twee nieuwe freebies online die te maken hebben met een gestructureerd en gelukkig leven.

Energie besparen
Nu het prijsplafond weggevallen is, willen wij nog meer gaan besparen op energie. Volgende week komt er weer een nieuw artikel hiervan online. We hebben alweer minder energie verbruikt, maar deze maand willen we nog minder gaan verbruiken. Het wordt ook weer beter weer, dus dat is echt top!

Nieuwe groente zaaien en voortuin aanpakken
In mijn verrijdbare moestuinbak zitten alweer nieuwe groentes, zoals bietjes, sla, rucola, doperwten, mosterd en meer. Maar ik ga nog meer zaaien deze maand. Ook ga ik de voortuin aanpakken. We hebben hier veel blauwe druifjes (bloemen) in staan, maar die gaan er allemaal uit. Ik heb inmiddels ook aardbeien plantjes gekregen en die kom hiervoor in de plaats. Natuurlijk zal ik weer snel een filmpje laten zien van onze tuinen.

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Wees productief en werk aan jouw doelen + GRATIS Werkboek

Werk aan jouw doelen met de SMART methode + GRATIS Werkboek

Doelen opstellen aan de hand van de SMART methode

GRATIS Doelen opstellen werkboek

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: