Mijn nieuwe gouden iPhone 13 Pro Max

Mijn nieuwe gouden iPhone 13 Pro MAX

Begin dit jaar mocht ik mijn abonnement verlengen en dus ook een nieuwe telefoon uitkiezen. Ik had een iPhone Xs, maar wilde dolgraag de iPhone 13 Pro Max hebben. Met het verlengen van mijn abonnement, kon ik de iPhone 13 Pro Max uitkiezen. Super tof! In dit artikel laat ik jullie mijn nieuwe iPhone zien.

De iPhone 13 Pro en de Pro Max zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals zwart, zilver, goud, blauw en groen. Ik heb zelf gekozen voor de gouden versie en de Pro Max, want deze is wat groter dan de normale Pro versie. De voorkant van de iPhone is wel gewoon zwart. De iPhone kan je met verschillende opslagcapaciteiten krijgen, namelijk 128, 256, 512 GB of 1TB. Ik heb zelf gekozen voor de 128 GB. Ik had namelijk best weinig ruimte op mijn oude iPhone en constant was mijn iPhone weer vol. En nu heb ik gewoon echt genoeg ruimte, heerlijk!

Mijn nieuwe gouden iPhone 13 Pro MAX-4

Aan de rechterkant zit de aan- en uit knop.

Mijn nieuwe gouden iPhone 13 Pro MAX

En aan de andere kant zitten de geluids- en volumeknoppen.

Mijn nieuwe gouden iPhone 13 Pro MAX

De achterkant heeft echt een prachtige gouden kleur, ik vind dit super mooi eruit zien!

De iPhone Pro Max heeft in totaal vier camera’s. Drie aan de achterkant en eentje aan de voorkant. Ze hebben allemaal 12 megapixels en je kan zelfs foto’s maken met een groothoek, super handig en echt mooi!

Mijn nieuwe gouden iPhone 13 Pro MAX

De eerste foto heb ik bijvoorbeeld ook met groothoek gemaakt, deze foto is van mijn moestuin. Het ziet er echt goed uit! Daarnaast kan je ook macro foto’s maken, zoals de tweede foto. Hier vind je alle cameramogelijkheden van de iPhone 13 Pro op een rij. Je kan ook namelijk hele mooie videos maken, bijvoorbeeld Filmische videos. Voeg automatisch prachtige, oppervlakkige overgangen voor scherptediepte en scherpstelling aan je videos toe. De informatie over de videodiepte wordt ook nog eens opgeslagen, zodat je het effect van de scherptediepte ook later nog kunt wijzigen. Hoe tof is dat?!

Mijn nieuwe gouden iPhone 13 Pro MAX

Wat ik ook enorm prettig vind is de gezichtsherkenning. De iPhone wordt namelijk hiermee ontgrendeld en de gezichtsherkenning is echt enorm snel. Je kan ook inloggen bij verschillende apps, websites en accounts met de gezichtsherkenning. En als er een melding binnenkomt op je iPhone, dan krijg je de tekst “melding” te zien bij die app en zodra de gezichtsherkenning je gezicht ook echt herkent, dan krijg je het daadwerkelijke bericht in beeld te zien. Dus dat is qua privacy zeer prettig, mensen kunnen niet zo snel jouw inkomende berichten lezen. Ook als je een wekker af laat gaan en je kijkt naar je scherm, dan gaat het geluid zachter, hoe tof is dat!

Ook zit er nu 5G op en je kan ook zelfs instellen dat je via Wifi kan bellen. Dat is vooral handig als er bijvoorbeeld een storing is bij je provider.

Ik heb op mijn iPhone aan de voorkant een beschermlaagje zitten, zodat er geen krasjes op het scherm komen. Ook heb ik een transparant hoesje om mijn iPhone heen zitten. Ik laat nog wel eens mijn iPhone vallen en dan blijft deze gewoon goed beschermd. Op mijn hoesje heb ik ook een popsocket geplaatst, aangezien de iPhone best groot is, vind ik het fijner om hem met een Popsocket vast te houden.

Ik ben echt enorm blij met mijn nieuwe iPhone 13 Pro Max. De iPhone 13 Pro Max kost rond de 1100 euro, maar omdat ik een abonnement heb, betaal ik maandelijks voor mijn telefoon en natuurlijk de abonnementskosten.

Wat voor telefoon heb jij? En als je een nieuwe telefoon mocht uitkiezen, welke zou jij dan willen nemen?

Dit artikel is gesponsored. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: