Nieuwe visitekaartjes maken

Nieuwe visitekaartjes maken

Het is weer even geleden dat ik visitekaartjes heb laten maken voor mijn blog en bedrijf. Na mijn laatste bestelling heb ik wel een nieuw logo gekregen. Inmiddels zijn mijn visitekaartjes op en is het dus tijd om nieuwe visitekaartjes te laten maken. In dit artikel laat ik mijn nieuwe visitekaartje ontwerp zien.

Waarom visitekaartjes?

Als je een bedrijf hebt, dan is het altijd verstandig om visitekaartjes mee te nemen waar je ook maar naar toe gaat. Dus bijvoorbeeld naar netwerkevents, maar dat niet alleen. Ook bijvoorbeeld als je boodschappen gaat halen of gaat lunchen. Je weet namelijk nooit wie je tegen gaat komen en daarom is het belangrijk om altijd visitekaartjes bij de hand te hebben. Wil je visitekaartjes maken? Dan zal je ervoor moeten zorgen dat ze professioneel zijn. En dat ze ook indruk maken bij degene aan wie je jouw visitekaartje geeft, zodat ze niet gelijk in de prullenbak belanden.

Visitekaartjes hebben vaak een standaard formaat, zodat de ontvangers ook de visitekaartjes gemakkelijk in een pasjeshouder of portemonnee kunnen plaatsen. Wil je juist extra opvallen? Dan kan je ervoor kiezen om een uniek formaat te nemen. Ook kan je kiezen uit verschillende soorten materiaal. Jouw visitekaartje moet natuurlijk ook bij jouw doelgroep passen. Je kan kiezen uit verschillende soorten unieke designs en ook verschillende papiersoorten. Tegenwoordig wil iedereen ook alle informatie digitaal hebben, je kan er dan voor kiezen om een QR code toe te voegen. Dan kan de ontvanger snel en eenvoudig naar jouw website toe gaan. Je kan er ook voor kiezen om een digitale visitekaartje te laten maken. Deze digitale visitekaartjes worden ook wel NFC visitekaartjes genoemd. Deze visitekaartjes zijn steviger dan normale visitekaartjes en worden gegevens van de digitale kaart gelijk opgeslagen op de telefoon van de ontvanger. Lees hier meer tips over waar een goede visitekaartje aan moet voldoen met een aantal voorbeelden.

Geef ook nooit één, maar twee visitekaartjes weg aan de geïnteresseerde. Zo kan degene ook het extra visitekaartje geven aan iemand anders als degene jou wilt aanbevelen. Zorg er dus wel altijd voor dat je genoeg visitekaartjes bij de hand hebt.

Mijn visitekaartje ontwerp

Nieuwe visitekaartjes maken

Hierboven zie je hoe mijn ontwerp is geworden. Sinds 2016 is mijn blog mijn bedrijf. Naast lifestyle blogger ben ik ook een content creator. Ik schrijf namelijk ook content voor verschillende bedrijven, denk bijvoorbeeld aan nieuwsbrieven, persberichten, teksten voor websites, social media berichten en meer.

Mijn nieuwe visitekaartje heeft mijn nieuwe logo. Ik heb eigenlijk voor de rest hetzelfde gelaten. Aangezien mijn oude visitekaartjes ook gewoon nog aan mijn styleguide voldoet. Op mijn visitekaartjes staan mijn adresgegevens, mijn telefoonnummer, mijn e-mailadres en mijn website. De visitekaartjes wil ik enkelzijdig laten bedrukken en het liefst op stevig glazend papier. Ik ben zeer blij met mijn nieuwe ontwerp. Ik ga snel de visitekaartjes maken en bestellen. Dan kan ik ze weer uitdelen als ik een geïnteresseerde tegenkom. Hierdoor genereer ik dus ook potentiële klanten, maar ook meer bezoekers op mijn blog. Ik heb een visitekaartjes houder in mijn tas en mijn tas gaat altijd en overal mee naar toe. Dan heb ik mijn visitekaartjes altijd bij me. Ik ben zeer benieuwd naar het eindresultaat van mijn visitekaartjes, natuurlijk laat ik ze ook binnenkort zien.

Heb jij ook visitekaartjes? Waar heb jij ze besteld?

Dit artikel is gesponsored. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: