Nieuwe hardloopschoenen & beginnen met hardlopen


Nieuwe hardloopschoenen & beginnen met hardlopen

Mijn vriendinnetje en ik doen elke week een yoga sessie. We doen dit omdat het voor ons beide zeer goed is, om ons lichaam sterk en soepel te houden maar ook voor de ontspanning. Voor mensen met PDS is yoga bijvoorbeeld zeer goed. Maar we misten nog iets, we wilden graag nog meer beweging om ook meer af te vallen. Dus besloten we om te gaan hardlopen. Sportkleding hadden we al wel, maar we moesten nog nieuwe hardloopschoenen hebben en vandaag laat ik jullie mijn nieuwe hardloopschoenen zien.

Ik ben al een tijdje geleden begonnen met het aanpassen van mijn voeding. Zo snoep ik helemaal niet meer en drink ik geen cola meer en let ik vooral op hoeveel calorieen ergens in zit. Dit heeft voor mij al wel echt geholpen, aan het einde van dit artikel vertel ik al hoeveel ik ben kwijt geraakt πŸ™‚ . En nu gaan we ook nog hardlopen, dus ik ben benieuwd!


Nieuwe hardloopschoenen & beginnen met hardlopen

We zagen eigenlijk eerst hardloopschoenen bij de Lidl, alleen die hadden ze pas vandaag weer binnen en we willen juist vandaag ook beginnen met hardlopen, dus dat werd hem niet. Toen zag mijn vriendinnetje op de website van Bristol dat ze daar ook goedkope hardloopschoenen hadden. Perfect dus en ik koos voor deze hardloopschoenen. Het zijn schoenen van het merk Panther en natuurlijk wilde ik graag ook de kleur roze erin hebben haha.


Nieuwe hardloopschoenen & beginnen met hardlopen

Ik vind ze echt cool eruit zien πŸ™‚ . De schoenen zijn ook ontzettend licht en dat is natuurlijk wel erg fijn als we gaan hardlopen.


Nieuwe hardloopschoenen & beginnen met hardlopen

En ze zitten echt heerlijk!! Ik heb ze al eventjes aangehad zodat ik ze een beetje in kon lopen. Deze schoenen komen bij de Bristol vandaan en ze kosten 24,99 Euro, niet duur toch?

We gaan vanavond beginnen en we gaan volgens een schema hardlopen, eerst even normaal lopen en wat warming up oefeningen doen en daarna gaan we lekker hardlopen. Ik ben zeer benieuwd hoe dit gaat, want mijn conditie is zelf echt ontzettend slecht haha. Maar we willen dit zeker vol gaan houden πŸ™‚ .

Alleen al door mijn voeding aan te passen trouwens, ben ik al 1,5 kg kwijt!! Yessss en door meer beweging hoop ik dat dit veel meer gaat worden πŸ™‚ .

Sport jij op dit moment ook? En wat doe jij dan? Of zou je juist willen beginnen met sporten?

Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: