Mádara Protecting Hand Cream


Mádara Protecting Hand Cream

Eind februari heb ik voor het eerst de Truly Yours Beautybox mogen ontvangen. Vandaag heb ik voor jullie een review van één van de producten die in de Truly Yours Beautybox van Februari zat. Namelijk de Mádara Protecting Hand Cream. Wat vind ik van deze hand crème? Lees snel verder!

Wat doet het?
Op de website van Mádara staat de volgende beschrijving:


Ultra-rich velvety cream with Northern Plum and Linden Flower nurtures, hydrates and softens dry hands and brittle nails. Creates a protective barrier, helping to lock moisture in. Absorbs quickly, leaving hands silky soft.
This hand cream is packaged in a 60% post-consumer recycled tube.
VEGAN
Nut Free
Gluten Free
Natural & Organic ECOCERT
Cruelty Free

Ik ben gek op hand crèmes en vooral omdat ik echt droge handen heb. Ze beloven dus heel wat. Ik ben echt benieuwd!

Ingrediënten
De ingrediënten zijn:


Aqua, Theobroma Cacao, Helianthus Annuus (Oil), Alcohol, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate, Behenyl Alcohol, Carum Petroselinum, Pyrus Cydonia, Tillia Cordata, Lecitin, Vaccinium Macrocarpon, Xantan Gum, Stearic Acid, Calendula Officinalis, Chamomilla Recutita, Prunus Domestica (oil), Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Glycine Soja (Sterols), Lactic Acid, Aroma, Limonene, Sodium phytate, Palmitic Acid


Crème

In de tube zit 75ml en je hebt op zich niet heel veel nodig. De geur vind ik persoonlijk echt naar. Hij ruikt echt niet lekker en dat vind ik best vervelend. Toen ik het rook, moest ik gelijk aan…uhh ja bitterkoekjes of amandelspijs denken. En nee daar ben ik ook niet echt fan van ;). Ook is de geur erg aanwezig. Je moet er echt van houden.


Snel ingetrokken

Ik vind het echt zeer jammer dat de geur niet lekker is, want ik ben wel zeer tevreden over de crème zelf. Hij smeert goed en trekt snel in je huid. Je handen voelen echt lekker zacht aan. Droge handen heb ik geen last meer van. Maar ondanks dat de crème wel werkt, vind ik de geur echt te naar om hem vaak te gaan gebruiken. Ik zal hem dus zelf ook niet kopen. Jammer…

Je betaalt tussen de €9,50 en €10,70 voor 75ml en je koopt hem bijvoorbeeld bij de De groene drogist.

Heb jij ook de Màdara Protecting Hand Cream? En wat vind jij ervan? Weet jij misschien nog een andere goede hand crème voor droge handen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: