Orabrush tongreiniger – voor een nóg frissere adem


Orabrush tongreiniger

Elke dag poetsen en flossen we onze tanden voor een schoon gebit en een frisse adem. Daarnaast gebruiken ook veel mensen een mondwater. Maar wist je dat uit onderzoek is gebleken dat een kwart van de mensen kampt met een slechte adem ondanks dat ze dagelijks hun tanden poetsen? Dit komt omdat er 90% van de gevallen een slechte adem wordt veroorzaakt door tongplak. Het is dan natuurlijk wel prettig om een schone tong te hebben zodat je een frissere adem hebt. Orabrush heeft hier een speciale tongreiniger voor ontworpen en ik mocht deze uitgebreid testen voor een nog frissere adem. Benieuwd naar mijn ervaring? Kijk dan snel verder!


Orabrush tongreiniger

De Orabrush is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ik kreeg hem in de kleur roze, super mooi! Roze is natuurlijk favoriete kleur, en deze match ook nog eens met mijn tandenborstel 😀 .


Orabrush tongreiniger

Hoe werkt de Orabrush tongreiniger nou precies? Als eerste poets je normaal je tanden, zoals je altijd doet. Daarna spoel je je mond om met water of met een mondwater. Daarna ga je de Orabrush gebruiken, deze masseer je dan zachtjes over je tong heen van achter naar voren. De bacteriën komen dan los te zitten en nu kan je iets harder drukken om je tong helemaal schoon te schrapen.

Je zal zien dat er dan wat viezigheid van je tong afkomt en op de Orabrush terecht komt. Je zal echt versteld staan hoeveel er nog van je tong afgehaald kan worden. Toch best smerig of niet?!
Spoel na het tong reinigen wel altijd eerst je mond nog, zodat echt alle vuiligheid uit je mond gehaald wordt.


Orabrush tongreiniger

Ik heb de Orabrush nu al een tijdje gebruikt en ik merk echt verschil. Mijn tong ziet er schoner uit en mijn adem is toch nog een stuk frisser. Ik gebruik het elke keer nadat ik mijn tanden heb gepoetst. Dit is een onderdeel dat eigenlijk niet kan ontbreken aan je poets routine.

Maar hoe weet je nou precies of je last hebt van een slechte adem. Vaak kan je dit ook zien als je een witte tong hebt en hierdoor ga je dan uit je mond ruiken en dat is niet prettig. Orabrush heeft daarom een speciaal apparaatje ontworpen waarmee je zelf kan testen hoe fris je adem is. Super handig dus!

De OraBrush is online te koop voor € 9,99. Je kan deze bestellen via hun website.

Ken jij de Orabrush al? En reinig jij jouw tong ook elke dag na het poetsen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: