Remote Mouse app – Maak van jouw telefoon of tablet een draadloze muis

Remote Mouse

Jouw PC of Mac bedienen met jouw eigen telefoon of tablet? Ja dat kan echt! Namelijk met de app Remote Mouse. Hiermee maak je van jouw telefoon of tablet een compleet draadloze muis met verschillende handige opties. Zo kan je jouw PC of Mac van een afstand bedienen en dat gewoon met jouw telefoon of tablet, zonder dat je jouw muis erbij hoeft te pakken. Handig niet? Kijk snel verder!


Remote Mouse

Hoe werkt het precies? Als eerste heb je de app Remote Mouse nodig voor op jouw telefoon of tablet. Deze kan je gratis downloaden voor de iPhone, iPad en Android apparaten.

Dan heb je nog de server Remote Mouse nodig op jouw PC of Mac, zodat je verbinding kan maken.


Remote Mouse

Nu kan je op Start drukken en dan maakt de Remote Mouse app verbinding met jouw PC of Mac. Je kan nu deze gelijk bedienen met jouw telefoon of tablet.


Remote Mouse

Er zitten verschillende opties bij, zoals een toetsenbord zodat je gemakkelijk op jouw telefoon of tablet kan typen, maar ook een calculator.


Remote Mouse

Je kan ook alle programma’s zien die je op jouw Dock hebt staan bij bijvoorbeeld de Mac. Als je er dan één aanklikt, opent hij het programmaatje gelijk.


Remote Mouse

Daarnaast kan je ook nog eens jouw PC of Mac afsluiten, in slaapstand zetten of herstarten met de handige app.

Ook leuk is dat je de achtergrond kan veranderen naar jouw eigen wensen. Hoe grappig! Maar je kan ook foto’s bekijken op jouw telefoon of tablet die op jouw PC of Mac staan.


Remote Mouse

Hierboven zie je dat ik de app op mijn iPad heb en dat ik mijn iMac bedien via mijn iPad :). Super handig!

Voor meer informatie en downloads, klik hier.

Ken jij Remote Mouse al? En wat vind jij er van?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: