Het is zomer!! Jullie mogen weer spammen!


Horloge.com O CLock

Het is vandaag zomer :), yeahh!! Wat gaan jullie vandaag allemaal doen met dit mooie weer? De zon schijnt heerlijk, ik geniet er echt van! Vandaag gaan wij heerlijk PhotoWalken in Muiden :). Daar heb ik echt zin in :).

En jullie mogen weer spammen vandaag omdat het zomer is :)!!

Ik vind het leuk om andere blogs en websites te lezen en om nieuwe blogs/websites te ontdekken en te volgen. Maar ik vind het niet leuk als mensen zomaar een link in een reactie achterlaten op mijn blog, deze reacties verwijder ik dan ook of verwijder de link. Je mag op mijn blog alleen je link achterlaten in de “spam je blog” artikelen, zoals deze dus :).

Dus heb jij een website of een blog, laat dan een reactie achter met de url van jouw blog of website, de titel en een beschrijving erbij. Zet eventueel erbij hoe mensen jouw kunnen volgen, bijvoorbeeld via Bloglovin of per email. Ik bekijk sowieso elke blog die hier geplaatst wordt :).

Voor de lezers die mijn blog nog niet volgen, heb ik ook een kleine beschrijving hieronder neergezet over mijn blog:
Mijn blog gaat over fotografie, beauty en fashion, lifestyle, gadgets en meer! Je kan mij gaan volgen via Bloglovin, dus volg jij mij al? Nee? Ga dan snel naar: Bloglovin en volg mij en mijn blog :).
.

Dus spam je blog!! 🙂
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: