Top met eigen ontwerp via digitranser.info + winactie!


Top met eigen ontwerp via digitranser.info + winactie!
T-shirts, tops, truien met leuke teksten of eigen gemaakte ontwerpen erop vind ik echt geweldig! Vooral teksten wat te maken heeft met bloggen vind ik super! Een tijdje geleden werd ik benaderd door Digitransfer, ik mocht een kledingstuk laten bedrukken en in samenwerking met Digitransfer heb ik ook nog een leuke winactie voor jullie! Je kan namelijk een shoptegoed van 30 Euro winnen 😀 . Kijk dus snel verder!

Digitransfer is een bedrijf dat gespecialiseerd is het in het bedrukken van textiel. Je kan bij hun kleding laten bedrukken voor dames, heren, maar ook voor kinderen en baby’s. Naast kleding kan je ook canvasdoeken, vlaggen, posters etc. laten bedrukken.


Top met eigen ontwerp via digitranser.info + winactie!
Ik heb zelf gekozen om kleding te laten bedrukken. Op hun website kan je heel gemakkelijk kiezen wat voor kledingstuk je wilt, bijvoorbeeld een t-shirt, een top of een sweater. Daarna kan je je eigen teksten creëren of een eigengemaakte ontwerp uploaden. De teksten kan je ook in verschillende kleuren, groottes en lettertypes plaatsen. Super! Zo kan je een beetje spelen en jouw gewenste teksten of ontwerp laten bedrukken.


Top met eigen ontwerp via digitranser.info + winactie!
Zoals jullie zien heb ik gekozen voor een zwarte top met eigen ontwerp en met de tekst:

I’m too busy!
Read my blog
Miss Sentinelli
https://www.sentinelli.nl

Geweldig toch?! Haha. Ik zag al vaak de tekst “I’m too busy! Read my blog” voorbij komen, maar ik wilde hem graag iets persoonlijker maken, dus heb ik mijn blog erbij vermeld.


Top met eigen ontwerp via digitranser.info + winactie!
Het is een zeer fijne top ook. Ik heb voor maat M gekozen en hij zit echt heerlijk!


Top met eigen ontwerp via digitranser.info + winactie!
Nu mag ik in samenwerking met Digitransfer een shoptegoed van 30 Euro weggeven, zodat je zelf ook iets kan laten bedrukken! Hoe leuk! 😀

Wat moet je allemaal doen om kans te maken? (Elk van onderstaande is dus verplicht! Plaats in een reactie wat je allemaal gedaan hebt, alles wordt gecontroleerd!)
– Volg mijn blog en like dit artikel.
– Like de Facebook pagina van Miss Sentinelli.– Laat ook in de reactie achter (vul een geldig emailadres in het daarvoor bestemde vakje!) dat je meedoet met deze winactie en welke stappen je allemaal hebt gedaan.

Wat MAG je doen om extra kans te maken?
– Volg mij op Twitter (@Sentinelli). (1 punt extra)
– Plaats de volgende zin op Twitter:
“Ik maak kans op een shoptegoed van 30 Euro voor Digitranser.info via @Sentinelli”.

– Schrijf een artikel of maak een sidebanner over deze leuke winactie op jouw site/blog. (2 punten extra).

De winactie loopt van 21 augustus tot en met 4 september 2014. Op 5 september krijgt de winnaar een mailtje van mij en de bekendmaking vindt ook op deze website plaats.

Succes iedereen!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: