Tops & Blazers van Twinkeltje


Tops & Blazers van Twinkeltje

De afgelopen dagen was het weer echt lekker weer. Ook vandaag en morgen is het weer heerlijk weer. Als het mooi weer is en de temperatuur is weer wat hoger, betekent dat voor mij dat ik weer tops en blazers ga dragen. Ik was inmiddels ook weer toe aan nieuwe kleding. Via Twinkeltje.nl kreeg ik de kans om kleding te reviewen en natuurlijk koos ik voor nieuwe tops & blazers. Vandaag laat ik jullie een mijn nieuwe kleding zien.

Twinketje is een online webshop met modieuze, trendy en vooral betaalbare dameskleding. Naast de online webshop heeft Twinkeltje ook nog twee Twinkels in ‘s-Hertogenbosch. Bij Twinkeltje kan je vele verschillende betaalbare items vinden, zoals jurkjes, shirts, broeken, schoenen, sieraden, tassen en andere accessoires.

Vooral in de lente en zomer draag ik veel tops en blazers. Ik heb in totaal 3 tops en 2 blazers uitgekozen.

De eerste top die ik heb gekozen is een donkergroene top/hemd van het merk SAPP. Alle tops hebben 1 maat. Ik vind deze top echt mooi en zit ook zeer goed.


Tops & Blazers van Twinkeltje

Ik ben dol op blazers, ze zitten heerlijk, zien er chique uit en je kan ze eindeloos combineren met tops en shirts. De eerste blazer die ik koos is een roomwitte blazer. Hij zit echt heerlijk, de kleur vind ik ook super mooi!


Tops & Blazers van Twinkeltje

Ik vind het ook fijn dat je de tops van het merk SAPP ook in verschillende kleuren kan krijgen. Ik koos namelijk ook voor deze mooie grijze top/hemd. Deze kan ik ook weer mooi combineren met bijvoorbeeld mijn witte blazer. De kleur vind ik ook weer erg mooi en lekker licht.


image

Naast mijn roomwitte blazer, koos ik ook voor een grijze blazer. Ook deze vind ik weer erg mooi en kan ik mooi combineren met mijn roomwitte top/hemd. Wat ik erg fijn vind van de tops, is dat ze allen gevoerd zijn waardoor ze niet doorschijnen. Dat heb je namelijk wel eens met tops, maar met deze totaal niet!

Ik ben echt super blij met mijn nieuwe kleding, ik ben helemaal klaar voor het mooie weer! 😀

De blazers kosten 26,95 Euro en de tops/hemds kosten 6,98 en 13.95 Euro en je kan ze kopen bij Twinkeltje.nl.

Ken jij Twinkeltje.nl al? En wat vind jij van de kleding?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: