Gelukkig nieuwjaar + Doelen 2020

Gelukkig nieuwjaar + Doelen 2020

Gelukkig nieuwjaar iedereen!! Hebben jullie een fijne jaarwisseling gehad? Wij hebben een heerlijke en rustige nacht gehad, daar hou ik wel van 🙂 . We hebben ook een paar potjes afgestoken voor Thomas voordat hij naar bed ging, hij vond het echt super leuk en spannend hehe. Nu het alweer 2020 is, wil ik graag met jullie mijn doelen voor dit jaar delen.

Dit jaar heb ik een aantal grote persoonlijke en professionele doelen voor mezelf opgesteld. Vandaag wil ik met jullie mijn doelen voor 2020 delen. Er komt ook nog een artikel online waarin ik laat zien hoe ik een plan heb opgesteld voor 2020 en hoe ook jij kunt werken aan jouw dromen en doelen.

Professionele doelen

Webshop stickers online
Voor de Kerst heb ik een gesprek gehad met mijn boekhouder en om nog onder de kleine ondernemingsregeling te blijven, moest ik ervoor zorgen dat ik geen grote inkomsten meer zou krijgen in december (en de facturen pas in januari te sturen). Daarom heb ik er ook voor gekozen om de webshop van de stickers niet in 2019 online te zetten, maar rustiger aan te doen en deze in 2020 online te zetten. Dit jaar ga ik dus mijn webshop voor de stickers online zetten en de planner stickers (en meer stickers) verkopen!

Ebook over “Financiën op orde krijgen”
Dit was het geheim project waar ik het al vaker over heb gehad op mijn blog. Naast mijn ebook “Gestructureerd Leven”, ben ik dus ook bezig met een ebook over “Financiën op orde krijgen”. Dit wordt een zeer uitgebreid ebook over financiën, sparen, spaardoelen, geld besparen en handige tips en opdrachten. Daarnaast worden er ook filmpjes gemaakt naast mijn ebook. Er komt hier binnenkort nog een zeer uitgebreid artikel over.

Convertkit
Momenteel gebruik ik MailChimp voor de nieuwsbrief, maar ik wil graag overstappen naar ConvertKit. MailChimp is wel gratis tot 2000 abonnees, maar ik merk dat ik toch wel vaak over die 2000 abonnees kom. Ik schoon de lijst dan ook wel op, maar ik kan steeds minder abonnees wegdoen. Bij ConvertKit heb ik ook veel meer mogelijkheden dan bij MailChimp, daarnaast is het ook een stuk gemakkelijker dan MailChimp. Ik ben hier al mee bezig en binnenkort ga ik dus alles overzetten naar ConvertKit.

Instagram 10.000 volgers
De laatste tijd ben ik ook steeds meer bezig met Instagram en Stories. In mijn nieuwe Josh V Mascha Planner maak ik ook een content planner, zodat ik wekelijks ook veel content deel via mijn Instagram account en ook via Stories. Ik merk dat ik hierdoor al veel nieuwe volgers erbij heb gekregen en mijn doel is om dit jaar 10.000 volgers te krijgen via Instagram.

Persoonlijke doelen

Nieuwe spaardoelen
Maandelijks laat ik een sparen update zien. Ik laat zien hoeveel we hebben kunnen sparen en voor welke spaardoelen we hebben gespaard. Dit jaar wil ik nieuwe spaardoelen opzetten en dus ook meer gaan sparen voor verschillende doelen. Hier komt deze maand een uitgebreid artikel van online.

Eetschema volgen
Vanaf vandaag ben ik weer begonnen met het volgen van een eetschema. Sinds een tijdje zit ik aan de prikpil en hield ik ook niet echt aan mijn eetschema, maar hierdoor ben ik dus weer wat aangekomen, ook vooral door de prikpil. Nu ga ik dus weer mijn eetschema volgen, zodat ik weer wat kilo’s kwijt kan raken.

Autorijden
Ik heb al enorm lang mijn rijbewijs, maar rijden doe ik niet vanwege angst en omdat ik al enorm lang niet meer gereden heb. In Duitsland heb ik toen ik net mijn rijbewijs had, bijna een ongeluk gehad en ik ben ook aan mijn enkel geopereerd dat ik een tijd niet heb kunnen rijden. Ik heb het steeds weer opnieuw geprobeerd, maar steeds kwam de angst weer naar voren. In 2020 wil ik weer wat lesjes gaan volgen, zodat ik toch weer het autorijden kan oppakken.

Bovenstaande doelen zijn mijn grootste doelen voor dit jaar. Ik heb nog wel meer doelen, maar dit zijn meer kleinere en persoonlijker doelen. Binnenkort zal ik een artikel schrijven hoe ik een plan heb gemaakt voor mijn doelen voor 2020. Daarnaast heb ik dan voor jullie ook een werkboek zodat ook jij jouw doelen kunt behalen.

Wat zijn jouw grootste doelen voor dit jaar?

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: