Mijn leven in foto’s #100 – Op TV bij “Groeten uit Holland”, familiedag en hele gezin ziek

Mijn leven in foto’s #100 - Nieuwe inrichting werkplek

Ugh, zoals jullie misschien gemerkt hebben, zijn er deze week helemaal geen artikelen online gekomen. Al sinds dinsdagochtend heb ik de griep te pakken en mijn hele gezin is aan de beurt geweest. Helaas heeft Thomasje nog steeds hoge koorts, ik hoop dat hij snel weer beter is! Mijn man en ik zijn alleen nog enorm verkouden, maar gelukkig koortsvrij. In dit artikel laat ik zien wat ik de afgelopen weken heb meegemaakt. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #100 - De Bullet Journal Methode

Een tijdje geleden heb ik De Bullet Journal Methode gekocht. Ik vind dit een zeer mooi en inspirerend boek. Elke week besteed ik tijd aan dit boek, zodat ik weer nieuwe dingen leer over Bullet Journalling. Binnenkort komt hier ook een uitgebreid review over op mijn blog.

Mijn leven in foto’s #100 - Nieuwe inrichting werkplek

Mijn man moest een nieuwe bureaustoel hebben, dus besloten we naar de IKEA te gaan. Hier kocht ik zelf ook een bureau organizer voor al mijn spullen die normaal los lagen in mijn bureau. Dit ziet er een stuk overzichtelijker en georganiseerder uit.

Mijn leven in foto’s #100 - broodje

Mijn leven in foto’s #100 - trekker

Mijn leven in foto’s #100 - Hond

Elk jaar hebben wij een familiedag van mijn moeders kant. We hebben best een grote familie en we zien elkaar niet heel vaak. Dan is het super leuk om elkaar allemaal tegelijk te zien en bij te praten. Er zijn veel kleinkinderen in onze familie, ook een aantal rond Thomas zijn leeftijd, dus dat is ook leuk voor hem. Onderweg scoorde ik eerst nog een lekker broodje.

De familiedag begon in de middag, dus gingen we eerst mijn naar ouders voordat we naar mijn oom en tante gingen. Mijn ouders hadden een super gave trekker voor Thomas. Hij vindt hem echt geweldig, zo leuk om te zien hoe hij hiervan geniet! De trekker is te groot voor in ons huis, dus blijft de trekker bij mijn ouders staan.

Mijn leven in foto’s #100 - Knutselen

Ook heb ik weer heerlijk geknutseld met Thomas. Echt genieten om hem zo creatief bezig te zien.

Mijn leven in foto’s #100 - Winactie

Er kwam ook een nieuwe winactie online, waarmee je een Marc Jacobs Decadence Eau de parfum 50 ml kunt winnen. Doe jij al mee?

Mijn leven in foto’s #100 - Ziek

Afgelopen dinsdag kwam ik helaas ziek naar huis met griep en hoge koorts. Mijn hele gezin kreeg het toen ook te pakken, koorts, zere keel, spierpijn en hoesten. Arme Thomas heeft nog steeds koorts en hoest ook veel. Hopelijk is hij snel weer beter. Mijn man en ik zijn beide nog erg verkouden, maar hebben gelukkig geen koorts meer. We hebben deze week dan ook vaak op bed gelegen of anders op de bank met een dekentje en wat spelletjes.

Mijn leven in foto’s #100 - Op TV

Gisteren kwam het programma “Groeten uit Holland” op tv. In het programma nemen 5 Marokkaanse dames ons mee op reis door Nederland. Deze dames laten ons Nederland zien zoals zij dat zien en meemaken. In de laatste aflevering leerden ze over Sinterklaas en was de opdracht om naar de Sinterklaasintocht te gaan. En tijdens de intocht in Leerdam waren ze inderdaad ook aan het filmen en ik wist dat Leerdam op tv zou komen. Natuurlijk gingen we ook kijken of wij ook in beeld kwamen en yes!! Daar staan we dan! Ook mijn vriendinnetje en haar zoontje staan erop (naast mij in beeld). Mocht je de aflevering terug willen kijken, dan is dat natuurlijk mogelijk: Groeten uit Holland.

Dit weekend hoop ik veel uit te kunnen rusten van het ziek zijn en ik hoop ook dat Thomas snel weer beter is. We hebben dus verder niks bijzonders op de planning staan.

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt? Wat heb jij in de planning staan dit weekend?
Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: