Bloemenprints voor de lente en zomer bij Peter Hahn


Bloemenprints

Een van de trends van de lente en zomer van 2014 op gebied van fashion is bloemenprint. Vele verschillende soorten bloemenprints komen voorbij. Van kleine bloemen tot aan grote bloemen, bloemen die heel subtiel langs de zoom staan of juist zeer opvallende bloemen overal op je kledingstuk. De bloemenprints zijn echte kunstwerken.

Dit jaar wil ik ook meer bloemenprints gaan dragen. Ik vind het een zeer leuke trend, je kan het ook echt mooi combineren. Bij Peter Hahn heb ik vele leuke kledingstukken voorbij zien komen met mooie bloemenprints.

Je kan bij Peter Hahn terecht voor verschillende kleding voor de man en de vrouw, maar ook kan je hier terecht voor grote maten. Daarnaast hebben ze ook woonaccessoires.

Peter Hahn speelt in op de trends en dat kan je echt goed zien. Vooral voor de trend bloemenprint hebben ze vele leuke kledingstukken in het assortiment.


Bloemenprints - Peter Hahn

Zoals mooie shirtjes en truitjes. Je kan deze goed combineren met mooie blazers en jasjes en leuke jeans eronder. Ik vind het dan mooi als de blazer en jeans niet te opvallend zijn, maar gewoon basic, zodat het shirtje zelf juist goed opvalt en eruit springt.


Bloemenprints - Peter Hahn

Maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om juist je blazer in bloemenprint te nemen. Je kan een t-shirt of truitje eronder doen met dezelfde of net iets andere bloemenprint, maar je kan ook een simpel basic shirtje eronder doen, zodat je blazer juist goed opvalt. Gebruik ook mooie accessoires in de kleuren van je bloemenprints, zoals een rode ketting en armband als je bijvoorbeeld rode rozen in je bloemenprint hebt.


Bloemenprints - Peter Hahn

Als het weer lekker weer is, wil ik ook meer jurkjes gaan dragen. De jurkjes die je hierboven ziet, vind ik echt super mooi. Ze vallen goed op door hun bloemenprints en je kan ze mooi combineren met een leuk jasje of vestje.


Bloemenprints - Peter Hahn

Ben je niet echt een jurkjes type, dan hebben ze ook leuke broeken en leggings met mooie bloemenprints. Een leuk shirtje erboven met eventueel een mooie blazer of jasje en leuke sandalen eronder en je outfit is helemaal klaar voor de lente en de zomer!

Ik vind dat Peter Hahn echt leuke items heeft en de prijs is zeker goed te doen. Daarnaast vind ik de bezorging ook prima, want je bestelling wordt binnen vijf werkdagen bij je bezorgd.

Ga jij dit jaar ook bloemenprints dragen? Hoe zou jij de kledingstukken gaan combineren?

sentinelliartikel

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: