Happy lijstje januari 2018

Happy lijstje januari 2018

Het is alweer eind januari, wat vliegt de tijd voorbij! Deze maand heb ik weer vele fijne momentjes beleefd en vandaag laat ik dan ook zien waar ik allemaal blij van word in dit happy lijstje januari.

Mijn man en onze zoon Thomas ♥ Familie en vrienden ♥ Onze kat Link ♥ Thomas steeds meer los begint te lopen, echt te cute! * Hij voor het eerst zijn haren heeft laten knippen door de kapster, hihi super stoer ziet hij er nu uit! * Zijn kiesjes komen door * Met vriendinnetje en vrienden afgesproken * Familiedag * Mariska en ik een nieuwe Blog Community genaamd Blogwise.nl hebben opgezet * Ik alweer bijna 1250+ nieuwsbrief abonnees heb, yeah! * Gave nieuwe samenwerkingen en nieuwe opdrachten als Virtual Assistant * Bezig met mijn allereerste ebook over gestructureerd leven * Mijn nieuwe Bullet Journal van Nuuna * Heerlijk wandelen met mijn man en met Thomas, heerlijk van de zon genieten als hij schijnt * Naar het Stedelijk Museum in Den Bosch geweest * The Sims Freeplay, er is weer een nieuwe update geweest * Veel spullen via Marktplaats verkocht * Weer ontzettend veel unieke bezoekers per dag en per maand * De eindejaarsbloghop – winactie die nu loopt, doe jij al mee. Vandaag is de laatste kans! * Jullie lieve reacties en mailtjes!

Fijne dag iedereen!

Waar kan jij heel blij van worden?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: