4 films die ik de afgelopen tijd heb gezien #12 – Met o.a. Star Wars en The Hateful Eight


4 films die ik de afgelopen tijd heb gezien #12 - Met o.a. Star Wars en The Hateful Eight
Bron: IMDB.com

De afgelopen tijd hebben we niet zo heel veel films gekeken, dit omdat we vooral series aan het kijken zijn. Nieuwe seizoenen van series zijn weer begonnen, dus minder tijd gehad om filmpjes te kijken. Maar toch wilde ik graag een aantal films met jullie delen, onder andere Star Wars en The Hateful Eight.

Star Wars – The Force Awakens
Het is inmiddels dertig jaar geleden dat de overwinning op het Galactische Keizerrijk plaats vond. Echter is er nu weer een nieuwe bedreiding, namelijk de kwaadaardige Kylo Ren en de First Order. Stormtrooper Finn kan het leven van een Stormtrooper niet aan en loopt over naar het verzet. Echter crasht hij op de woestijnplaneet Jakku en ontmoet hier Rey. Rey heeft ondertussen een droid gevonden die zeer belangrijke en geheime informatie heeft over de locatie van Luke Skywalker. ze komen samen Han Solo tegen en proberen ze met zijn allen ervoor te zorgen dat het verzet deze informatie in handen krijgt, maar ze komen dan nog wel Kylo Ren tegen.

Dit is een film waar ik echt lang op heb gewacht. Ik ben een Star Wars fan en ik heb ze dan ook allemaal gezien. Ik vond deze wel grappig en leuk, maar ik had er meer van verwacht. Het viel me een beetje tegen, je kan zien dat het overgenomen is door Walt Disney.

The Hateful Eight
Het verhaal speelt zich af in Wyoming, enkele jaren na de Amerikaanse Burgerooglog. John Ruth is een premiejager en is op weg naar een dorpje (Red Rock) om een voortvluchtige dame, genaamd Daisy Domergue, voor het gerecht te slepen. Onderweg komen ze twee mannen tegen, een ex-majoor en premiejager Marguis Warren en een zuiderling die beweert de nieuwe sheriff van Red Rock te zijn, namelijk Chris Mannix. Echter moeten ze vanwege een hevige sneeuwstorm schuilen in ‘Minnie’s Haberdashery’, een plek dat zich bevindt op een bergpas met helemaal niets in de buurt. Er gebeuren op deze plek bijzondere dingen.

Ook een film waar ik echt lang op heb gewacht. Ik ben een echte Quentin Tarantino fan. Deze film vind ik dan echt zeer leuk, het verhaal is echt bizar, echt een Tarantino verhaal. En de clou van het verhaal…die zie je echt niet aankomen. Daar hou ik wel van. Het verhaal duurt wel lang, ze hadden het van mij wel iets mogen inkorten. Maar zeker wel het kijken waard!

Deadpool
Wade Wilson wil een behandeling ondergaan, echter geeft hem dit bovenmenselijke genezende krachten, maar het verwoest ook bijna zijn hele leven. Hij is door deze krachten een special agent geworden van de overheid en gewapend met zijn nieuwe vaardigheden en verwrongen gevoel voor humor gaat hij achter de man aan die dit op zijn geweten heeft.

Een heerlijke Marvel film. Het verhaal is echt leuk en goed in elkaar gezet. Daarnaast zit er veel humor in, daar hou ik echt van. Zeker een aanrader!

The 5th Wave
De Aarde wordt aangevallen door buitenaardse wezens en dit doen ze in verschillende golven met stroomuitval, tsunami’s en plagen. Na de vierde golf gaat de 16-jarige Cassie op zoek naar haar broer die meegenomen is door het leger. Tijdens de zoektocht ontmoet ze Evan Walker, een vreemde maar aantrekkelijke jongen die een geheim met zich meedraagt.

Ik was wel zeer benieuwd naar deze film. Het begin van het verhaal ziet er ook echt goed uit, maar het verhaal begint mij al snel te vervelen. En het einde is helemaal raar. Ik weet niet wat ik er nou van moet vinden. Er komt nog een tweede en derde deel, maar ik weet niet of ik die wel wil zien.

Dit zijn de films die ik de afgelopen tijd heb gezien. Ik hoop komende maand dat we meer films kunnen gaan kijken, want ik heb nog een complete lijst met films die ik graag wil zien, zoals Allegiant, Captain America, James Brown en meer.

Welke films heb jij de afgelopen tijd gezien en welke films vind jij aanrader?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: