Opgemaakte producten van Augustus met o.a. treaclemoon, NIVEA en Andrélon!


Opgemaakte producten van Augustus met o.a. treaclemoon, NIVEA en Andrélon!

Elke maand maak ik verschillende producten op, dit kunnen verzorgingsproducten zijn of juist make-up producten. In augustus heb ik weer aardig wat spulletjes opgemaakt en vandaag laat ik ze aan jullie zien 🙂 .

Mijn opgemaakte producten van augustus heb ik hieronder weergegeven. Bij sommige producten kan je op de titel klikken, dan kom je terecht bij een review over dat product.

– NIVEA deodorant
Gewoon een fijne deodorant, meestal gebruik ik NIVEA of Dove deodorant, aangezien beide mijn favoriet zijn.

Andrélon Keratine Repair shampoo en 2 x Andrélon Keratine Repair
De Keratine Repair lijn is en blijft gewoon mijn favoriet. De shampoo gebruik ik dan ook altijd 🙂 .

Andrélon Keratine Repair – iedere dag 1-minuut masker.
Weer een product uit de Keratine Repair lijn 🙂 . Ik gebruik in de zomermaanden de conditioner niet zo vaak, maar in plaats daar van wil ik nog wel eens mijn haar een maskertje geven en deze is echt heerlijk voor mijn haar! 😀

treaclemoon warm cinnamon nights bath and shower gel
Oww wat zijn de treaclemoons echt heerlijk zeg! Hier ben ik echt dol op en ga deze ook zeker weer kopen, of een andere variant van treaclemoon. Welke raad jij mij aan?

– Zachte shampoo met sinaasappel.
Hele zachte shampoo inderdaad. Deze hadden we nog staan en moest opgemaakt worden. Het doet helaas niet veel voor mijn haar, dus deze ga ik ook niet meer kopen. Ik blijf liever gewoon bij mijn Keratine Repair lijn 🙂 .

– Clinique foundation
Na een tijdje de foundation van Max Factor te hebben gebruikt, was het tijd voor een nieuwe. Echter heb ik deze nu ook een tijdje gebruikt, maar ik merk dat ook deze nog een tintje te donker is voor mijn huid. Inmiddels heb ik nu de Revlon foundation en die is perfect! Hier laat ik snel mijn review van zien.

Catrice re-touch light-reflecting concealer ivor
Deze gebruik ik al een tijdje voor onder mijn ogen. Het is voor mij de goede kleur en het blauwe onder mijn ogen zijn hierdoor goed bedekt. Ik ben er zeer tevreden over. Deze heb ik ook weer opnieuw gekocht en ga ik zeker vaker kopen 🙂 .

– Biocura wattenschijfjes
Ook goede wattenschijfjes en deze pluizen wel iets sneller dan die van de kruidvat.

Dit waren mijn opgemaakte producten van afgelopen augustus 🙂 .

Welke producten heb jij afgelopen maand opgemaakt?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: