Catrice Defining blush 025 Pink feat. Coral


Catrice Defining blush 025 Pink feat. Coral

Vorig jaar deed ik een grote bestelling bij de Kruidvat toen de grote make-up 1+1 gratis actie was. Ik bestelde toen ook een aantal blushes van Catrice. De blushes van Catrice en Essence vind ik namelijk altijd erg mooi. Ik wissel niet heel erg snel van blush en de Catrice Defining blush 025 Pink feat. Coral had ik nog niet aan jullie laten zien. Vandaag vertel ik hier iets meer over.


Catrice Defining blush 025 Pink feat. Coral

Catrice Defining blush 025 Pink feat. Coral is een prachtige koraal/roze kleurige blush. Het patroontje vind ik ook mooi eruit zien.


Catrice Defining blush 025 Pink feat. Coral

Wat ook fijn is om te weten, is dat er vitamine E in zit, dat het dermatologisch getest is en olie vrij is.


Catrice Defining blush 025 Pink feat. Coral

Ik heb hem hierboven iets heftiger aangebracht dan ik normaal zou doen. Ik heb namelijk best een lichte huid, dus iets subtieler mag van mij wel. Ik vind de blush wel echt super mooi zeg! Hij is mat en geeft geen glow, dus een highlighter erbij vind ik wel een must. Maar de kleur zelf vind ik echt super mooi!

Catrice Defining blush 025 Pink feat. Coral kost 3,59 Euro en kan je kopen bij bijvoorbeeld Kruidvat.

Naast deze kleur, heeft Catrice ook nog de volgende andere kleuren van Defining Blush:
– 020 Rose Royce Defining Blush
– 040 Think Pink Defining Blush
– 080 Sunrose Avenue Defining Blush
– 100 Rose Couture Defining Blush
– 110 Legend-Berry Defining Blush

Je kan alle kleuren bekijken op Kruidvat.nl.

Ik zou zelf ook nog wel de 040 Think Pink Defining Blush, ook een hele mooie roze kleur.

Catrice Defining blush 025 Pink feat. Coral

Wat vind jij van de Catrice Defining blush 025 Pink feat. Coral?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: