Bruno Banani – Not for everybody Eau de toilette


Bruno Banani - Not for everybody Eau de toilette

Al een tijdje gebruik ik een geurtje van Bruno Banani, namelijk Not for everybody eau de toilette. Dit is de eerste geur die Bruno Banani op de markt heeft gebracht. Dit geurtje bestaat dus ook al een tijdje, maar ik wilde hem toch met jullie delen want ik vind het een zeer lekker geurtje! Kijk dus snel verder :).


Bruno Banani - Not for everybody Eau de toilette

De flacon heeft een roze kleur en de vorm gaat schuin van ovaal onderin naar een punt bovenin. De punt is dan ook de dop van de flacon. Ik vind de flacon er echt mooi uitzien. Roze is natuurlijk ook mijn favoriete kleur haha. Er zit 30ml in de flacon die ik in mijn bezit heb, er zijn ook flacons met 20ML en 50ML beschikbaar.


Bruno Banani - Not for everybody Eau de toilette

Het is een zeer lekkere fruitige, bloemige en verfrissende geur.

De topnoten:
– Zoete sinaasappel
– Klimop
– Waterlelie

De hartnoten:
– Perzik
– Fresia
– Lelietjes-van-dalen

De basisnoten:
– Witte muskus
– Romige vanille

De geur is best wel sterk in het begin en later op de dag heb je nog een hele zachte geur om je heen. Je kan hem door de dag heen nog een aantal keer opdoen om de geur weer te versterken. Ik ben in ieder geval dol op dit geurtje, echt heerlijk en zomers! Hou jij ook van verfrissende, fruitige en bloemige geurtjes, dan is de Bruno Banani – Not for everybody eau de toilette zeker geschikt voor jou!

Je kan Bruno Banani – Not for everybody eau de toilette kopen bij de drogisterij voor € 16,70 voor 20ML, € 22,73 voor 30ML en € 31,49 voor 50ML.

Ken jij dit geurtje al? En wat vind jij van dit geurtje?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: