The Body Shop Almond Hand & Nail Manicure Cream

The Body Shop Almond Hand & Nail Manicure Cream

Op de dagen dat het echt koud is, merk ik gewoon dat ik mijn huid en vooral mijn handen goed moet verzorgen. Ze voelen erg droog aan en daarom heb ik graag een handcrème bij de hand. Vorig jaar kocht ik de The Body Shop Make It Real Together Ultimate Advent Calendar en hierin zat de The Body Shop Almond Hand & nail Manicure Cream. In dit artikel vertel ik daar meer over.

The Body Shop Almond Hand & Nail Manicure Cream

De Almond Hand & nail Manicure Cream zit in een handige tube van 100 ml. De handcrème bevat zoete amandelolie (het meest essentiële product voor manicures) en sheaboter en zorgt voor heerlijke zachte handen.

The Body Shop Almond Hand & Nail Manicure Cream

Hieronder heb ik de ingrediënten weergegeven:

Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Ethylhexyl Palmitate, Myristyl Myristate, Propylene Glycol, Isopropyl Palmitate, Glycine Soja Oil, Squalane, Dimethicone, Benzyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Mel, Panthenol, PEG-100 Stearate, Phenoxyethanol, Ceteth-10 Phosphate, Phenethyl Alcohol, Bertholletia Excelsa Seed Oil, Xanthan Gum, Parfum, Caprylyl Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Hexyl Cinnamal, Sodium Hydroxide, Linalool, Hydroxycitronellal, Limonene, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Trideceth-6, Coumarin, Citric Acid, CI 15985.

Sojabonen geven een fijne natuurlijke olie die de huid vocht helpt vast te houden. En sheaboter is de rijkste en romigste van natuurlijke boters die onze producten helpen jouw huid met liefde en voeding in te smeren. Klinkt goed toch?

The Body Shop Almond Hand & Nail Manicure Cream

Hierboven zie je mijn zeer droge hand. Ik moet dus echt goed mijn handen hydrateren en verzorgen.

The Body Shop Almond Hand & Nail Manicure Cream

De structuur van de handcrème is echt heerlijk! Het is lekker romig en smeert goed uit op mijn huid en trekt ook snel in. De geur is ook echt heerlijk.

The Body Shop Almond Hand & Nail Manicure Cream

Hierboven zie je het resultaat, mijn droge plekken zijn helemaal weg. Ik merk dat mijn huid gevoed en gehydrateerd wordt. En mijn huid is na gebruik heerlijk zacht!

De Almond Hand & nail Manicure Cream kost 13 euro voor 100 ml, maar er is ook een ander formaat verkrijgbaar. Je kan de handcrème kopen bij The Body Shop.

Ken jij de Almond Hand & nail Manicure Cream al? En wat vindt jij ervan?

Dit artikel bevat een affiliatie link. Lees ook mijn disclaimer.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: