Valentijn chocolade met eigen tekst via Chocoladebezorgd.nl


Valentijn chocolade met eigen tekst via Chocoladebezorgd.nl

Mijn man en ik houden beide erg veel van chocolade. En wat is er nou leuker om jouw partner met Valentijn een heerlijk en super cute stuk chocolade te geven met een eigen tekst. Van Chocoladebezorgd.nl mocht ik een Valentijn chocolade met eigen tekst uitkiezen voor mijn man, daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Normaal gesproken doen wij ook niet aan Valentijn, maar dit vond ik zeker een leuk en ontzettend lekker cadeau 🙂 . Vandaag vertel ik iets meer over chocoladebezorgd.nl en het cadeau dat ik aan mijn man heb gegeven.

Chocoladebezorgd.nl is een webshop waar je vele verschillende chocolade cadeaus kan vinden. Iedereen is natuurlijk gek op chocolade en het is ontzettend leuk om jouw partner een gepersonaliseerd chocolade cadeau te geven. Ze hebben geen standaard repen, maar juist super mooie en unieke chocolade cadeaus met een persoonlijke tekst erop. Zoals bijvoorbeeld Valentijns chocolade of bijvoorbeeld moederdag chocolade, geboorte chocolade, kerst chocolade, Sinterklaas chocolade en meer! Maar je kan ook Bonbons bestellen of bijvoorbeeld chocolade pumps met bonbons erin, hoe schattig en leuk! Alle chocolade cadeaus worden op ambachtelijke wijze gemaakt en geproduceerd van de beste kwaliteit Belgische Callebaut chocolade.


Valentijn chocolade met eigen tekst via Chocoladebezorgd.nl

Ik heb dus voor mijn man een Valentijns chocolade cadeau uitgekozen met daarop mijn eigen tekst “I love you!!”. Je kan kiezen uit pure, melk en wit chocolade. Ik heb zelf gekozen voor pure chocolade. Toen ik de chocolade had besteld, had ik het de volgende dag al in huis! Wow, super snel dus. Echt zeer handig, want je kan zelf jouw eigen bezorgdatum uitkiezen. Zo kan je bijvoorbeeld jouw partner of iemand anders een leuk cadeau geven voor Valentijn. Ze bezorgen zelfs ook op Valentijnsdag zelf, hier betaal je dan wel €3,50 extra voor.


Valentijn chocolade met eigen tekst via Chocoladebezorgd.nl

Je kan er ook nog een persoonlijk kaartje bij doen, hier heb ik zelf niet voor gekozen, omdat ik het al erg leuk vond dat je een persoonlijke tekst kan laten plaatsen op de chocolade. De chocolade wordt bezorgd in een handige verpakking, zodat alles mooi netjes en hygiënisch blijft. Er zit namelijk een plastic deksel boven op.


Valentijn chocolade met eigen tekst via Chocoladebezorgd.nl

Mijn man heeft dit cadeau inmiddels al gekregen en hij was er super blij mee 🙂 . De chocolade heeft hij al geproefd en het is echt super lekker! De chocolade is niet te dik, zodat het wel goed te breken is. Daarnaast is de chocolade dus gemaakt van pure chocolade en de lipjes die je hierop ziet, zijn gemaakt van marsepein. De tekst “I Love you!!” is gemaakt van witte chocolade en het ziet er echt super cute uit 🙂 .

Ben je ook nog op zoek naar een leuk en uniek cadeau? Neem dan eens een kijkje op Chocoladebezorgd.nl.

Weet jij al wat je jouw partner (of iemand anders) gaat geven voor Valentijn?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: