Wat wil jij weten over mijn fotografie?


Wat wil jij weten over mijn fotografie?

Elke woensdag heb ik op mijn blog een fotografie artikel. Dit kan gaan over de verlaten panden die ik fotografeer, de PhotoWalks en natuurlijk laat ik vele verschillende foto’s zien. Maar ik wil graag ook jullie iets meer vertellen over mijn fotografie zoals fotografie tips, maar ook verhalen en ervaringen. Graag hoor ik van jullie wat jullie graag zouden willen weten over mijn fotografie!

Wil je graag weten hoe ik bijvoorbeeld mijn productfoto’s maak of hoe ik mijn foto’s bewerk? Of wil je graag weten waarmee ik allemaal fotografeer? Of wil je graag iets meer leren over een bepaalde techniek, dan mag je dat zeker vragen. Echt alle vragen zijn mogelijk! Dit mag gaan over van alles, over mijn verlaten panden fotografie, maar ook over alle andere fotografie.

Van al jullie vragen wil ik dan meerdere artikelen maken waarin ik dan deze vragen en antwoorden en onderwerpen behandel.

Dus wat zou jij graag willen weten over mijn fotografie?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: