H&M Club – Kortingen, aanbiedingen en exclusieve events


H&M Club - Kortingen, aanbiedingen en events

Een aantal weken geleden schreef ik over waarom ik graag bij de H&M shop. Hier kwamen super leuke reacties op en ook de tip om de app te installeren met de H&M Club. Ik had de app al, maar nooit echt gekeken naar de H&M Club. Dat heb ik maar eens gedaan en och wat ben ik blij! Bedankt voor deze tip!! Vandaag vertel ik iets meer over de H&M Club!

De H&M app kan je gratis downloaden, mocht je nog niet de H&M Club in je app zien, dan moet je hem eerst even updaten. Dan kan je naar het tabblad H&M Club gaan en jezelf gratis registreren. Dit gaat echt heel gemakkelijk en snel. Nadat je jezelf hebt geregistreerd, dan kan je gelijk inloggen en heb je al direct 50 welkomstpunten ontvangen.


H&M Club

Voor elke Euro die je uitgeeft, verdien je een punt. Als je online iets koopt op de website of via de app, dan worden de punten automatisch geregistreerd. Als je in de winkel iets koopt, dan moet je je digitale clubkaart laten zien, deze kan je dan vinden in de app bij H&M Club.

De punten kan je inwisselen voor super fijne kortingsvouchers, speciale aanbiedingen of zelfs exclusieve events! Als je de punten wilt inwisselen, dan kan je in een H&M winkel de voucher gebruiken door op de button te drukken.


H&M Club

Zoals hierboven zie je dat je kans maakt op front row plekken bij de Paris Fashion Show samen met een vriend of vriendin voor 1500 punten, hoe leuk is dat?!


H&M Club

Naast het beloningen tabblad is er ook een nieuws tabblad waar je de laatste Club nieuws kan bekijken. Super leuk en handig!

Ik ben echt blij dat ik deze tip via de lezers heb ontvangen, super bedankt iedereen!

Ken jij de H&M Club al? En heb jij al gebruik gemaakt van de beloningen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: