Mijn leven in foto’s #136 – Sneeuwpret, ijspret, eerste schooldag en Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Mijn leven in foto’s #136 - Sneeuwpret

Alvast een fijn weekend iedereen! De afgelopen tijd hebben we weer leuke dingen meegemaakt, we hebben veel gewandeld en gespeeld met Thomas in de sneeuw en Thomas heeft ook zijn eerste echte schooldag gehad. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #136 - Link in dozen

Mijn leven in foto’s #136 - Link in dozen

Link en dozen haha, echt heerlijk om te zien! Als we weer een nieuwe doos hebben, dan leggen we die altijd even op de grond, zodat Thomas en Linkie ermee kunnen spelen. Link vindt het heerlijk om er lekker in te gaan zitten en liggen haha.

Mijn leven in foto’s #136 - Paper Mario

Wie Paper Mario: The Origami King voor de Switch speelt, herkent Olivia natuurlijk direct! Via Youtube zagen we een super toffe tutorial over hoe je olivia kon maken. Thomas is helemaal verslaafd aan Mario en wilde deze ook graag maken haha. Super leuk!

Mijn leven in foto’s #136 - Sneeuwbloemen

Sneeuwbloemen!

Mijn leven in foto’s #136 - Kasten

Mijn leven in foto’s #136 - Kasten

Jaaa! Zooo blij met de nieuwe kasten van IKEA. Er komt hier natuurlijk nog een uitgebreid artikel over. We gebruiken een gedeelte van de rechterkast voor onze voorraad. Dit hou ik dan bij met een aantal handige lijstjes. Deze kan je trouwens downloaden als je lid bent van mijn nieuwsbrief. Klik hier om jezelf aan te melden: Word lid van mijn nieuwsbrief en download al mijn FREEBIES!

Mijn leven in foto’s #136 - Opdrachtjes van school

Mijn leven in foto’s #136 - Opdrachtjes van school

Mijn leven in foto’s #136 - Opdrachtjes van school

Thomas heeft ook weer super leuke opdrachtjes voor school gedaan. En daarnaast hebben ze op de vrijdag voordat de scholen weer open gingen, een super leuke feestdag gehad. Iedereen van school kreeg een bak pakketje waarmee ze een heerlijke cake konden bakken en konden versieren. Super leuk en het was echt heerlijk!

Mijn leven in foto’s #136 - Sneeuwpret

Mijn leven in foto’s #136 - Sneeuwpret

Mijn leven in foto’s #136 - Sneeuwpret

Mijn leven in foto’s #136 - Sneeuwpret

Mijn leven in foto’s #136 - Sneeuwpret

Mijn leven in foto’s #136 - Sneeuwpret

Mijn leven in foto’s #136 - Sneeuwpret

Mijn leven in foto’s #136 - Sneeuwpret

Mijn leven in foto’s #136 - Sneeuwpret

Sneeeuww!! Ow wat was dat ontzettend leuk zeg!! We hebben echt hiervan genoten!

Mijn leven in foto’s #136 - Sneeuwpret

De eerste schooldag van Thomas was niet op de maandag, want toen was het code rood en bleef school dicht. Dinsdag mocht hij gelukkig wel komen. Hij heeft het echt super leuk op school. Wel vermoeiend, dus hebben we besloten om hem voor nu nog even tot 12 uur te laten gaan. Zodat hij ‘s middags lekker bij kan komen.

Mijn leven in foto’s #136 - Linkie in de sneeuw

Mijn leven in foto’s #136 - Linkie in de sneeuw

Mijn leven in foto’s #136 - Linkie in de sneeuw

Mijn leven in foto’s #136 - Linkie in de sneeuw

Mijn leven in foto’s #136 - Linkie in de sneeuw

Ook Linkie heeft lekker in de sneeuw gespeeld op ons dakterras, hij vindt het echt heerlijk om in de sneeuw te zijn.

Mijn leven in foto’s #136 -

We hebben ook de nieuwe Super Mario 3D World + Bowser’s Fury voor de Switch gekocht. Deze hadden we pre-ordered. Thomas vindt beide spellen helemaal geweldig haha, hij speelt elke dag wel eventjes. Hij was ook gelijk eerste haha.

Mijn leven in foto’s #136 - Ijspret

Mijn leven in foto’s #136 - Ijspret

Mijn leven in foto’s #136 - Ijspret

IJspret!! Thomas heeft heerlijk op het ijs gewandeld, super leuk! Ook kwamen we grote ijspegels tegen. Wow!

Mijn leven in foto’s #136 - Koekjes bakken

Mijn leven in foto’s #136 - Koekjes bakken

Mijn leven in foto’s #136 - Koekjes bakken

Mijn leven in foto’s #136 - Koekjes bakken

Lekkere speculaas koeken gebakken! Thomas vindt letters maken en herkennen op het moment echt leuk, dus besloten we om de koeken in letter vormen te maken hehe. En ze zijn echt lekker!!

Thomas is helaas momenteel goed verkouden, hij kon sinds gisteren ook niet naar school. Arm schatje! Hopelijk is hij snel weer beter. Er komt dus nu ook verder geen artikel deze week online. We blijven lekker binnen dit weekend, zodat Thomas goed kan uitzieken en hopelijk volgende week ook lekker weer naar buiten kan gaan en leuke dingen kan doen.

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt?

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: