Eucerin Hyaluron-Filler Vitamine C Booster

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamine C Booster voor een gladde en stralende huid

Het is enorm belangrijk om goed voor je gezondheid te zorgen. Vitamine C helpt daarbij en is zeer belangrijk voor een goede weerstand. Het zorgt voor gezonde botten, tanden, bloedvaten en huid. Eucerin, het apothekersmerk met meer dan 100 jaar ervaring in medische huidverzorging, heeft de Hyaluron-Filler Vitamine C Booster gelanceerd. De Vitamine C booster werkt onmiddellijk tegen vrije radicalen om je huid in optimale conditie te houden. Ik heb ook de Hyaluron-Filler Vitamine C Booster mogen ontvangen en vandaag vertel ik daar meer over en laat ik zien wat het met mijn huid doet.

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamine C Booster voor een gladde en stralende huid

Wat is de Hyaluron-Filler Vitamine C Booster?

In de beschrijving staat het volgende:
Met de unieke combinatie van pure vitamine C, hyaluronzuur en Licochalcone A, geeft deze booster de huid een ultieme, anti-oxidatieve kracht. De nieuwe, innovatieve verpakking zorgt ervoor dat de 10% pure vitamine C bij het eerste gebruik wordt geactiveerd. Hierdoor behoudt het serum zijn volledige kracht, versterkt het de huid en worden rimpels en fijne lijntjes opgevuld. Het resultaat is een frisse en stralende look met merkbare verbeteringen na slechts zeven dagen dagelijks gebruik.

Hieronder heb ik de ingrediënten weergegeven:

Aqua, Ascorbic-Acid, Glycerin, Squalane, Isopropyl Palmitate, Dibutyl Adipate, Glyceryl Stearate, Distarch Phosphate, Methylpropanediol, Sodium Hyaluronate, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, PEG-40 Stearate, Sorbitan Stearate, Sodium Cetearyl Sulfate, Dimethicone, Acrylic Acid-VP Crosspolymer, Xanthan Gum, Trisodium EDTA, 1-2-Hexanediol, Pirocton olamine, Phenoxyethanol, BHT, Parfum.

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamine C Booster voor een gladde en stralende huid

Het serum komt in een verpakking met 3 flacons van 8 ml om 24 tot 30 dagen te gebruiken. De booster heeft bewezen dat het de huid versterkt, de rimpels vult en dat het een frissere, stralende en gladde huid als resultaat geeft. Klinkt goed toch?

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamine C Booster voor een gladde en stralende huid

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamine C Booster voor een gladde en stralende huid

Omdat Vitamine C snel oxideert moet het beschermd worden tegen lucht en alleen geactiveerd worden wanneer dit nodig is. Eucerin heeft daarom een nieuwe, innovatieve verpakking gerealiseerd. Het bovenste gedeelte bevat 10% pure Vitamine C, met een concentratie die tweehonderd keer hoger is dan in sinaasappels.

Je verwijdert eerst de folie op de achterkant, daarna druk je 2 tot 3 keer op de knop aan de onderkant om de Vitamine C vrij te geven. Daarna schud je het 10 seconden voor het eerste gebruik. Je haalt de dop eraf en drukt op de knop om de formule vrij te geven. De Vitamine C is hierdoor vers geactiveerd en de booster is dus gelijk klaar voor gebruik.

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamine C Booster voor een gladde en stralende huid

De structuur is echt heerlijk! Het voelt zeer licht aan en het trekt ook snel in. Daarnaast heeft het een fijne frisse geur. Ik doe het altijd in de ochtend en in de avond op mijn gezicht, voordat ik mijn cremes op doe. Het prikt wel een beetje, vooral als je puistjes of kleine wondjes hebt. Het irriteert verder niet heel erg, maar ik doe wel extra voorzichtig met deze plekjes.

Resultaat en conclusie

Physalis Collagen Pro pept je huid van binnenuit op

Dit is mijn huid voordat ik met de Hyaluron-Filler Vitamine C Booster ben begonnen. Mijn huid heeft vaak aardig wat rode plekken en het is vaak onrustig. Daarnaast heb ik ook hier en daar wat rimpeltjes.

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamine C Booster voor een gladde en stralende huid

Na gebruik van de Hyaluron-Filler Vitamine C Booster is mijn huid echt opgeknapt. Hierboven zie je het resultaat. Je ziet dat mijn huid een stuk gladder is en ook stralender is. Het ziet er gewoon een heel stuk gezonder en rustiger uit.

Ik ben best tevreden over de Hyaluron-Filler Vitamine C Booster. Mijn huid is enorm opgeknapt en daar ben ik echt blij mee! Wel raad ik aan om echt voorzichtig te doen met puistjes en kleine wondjes, dit kan nog wel een prikkelend of irriterend gevoel geven.

Verkrijgbaarheid

Hyaluron-Filler Vitamine C Booster kost 37,49 Euro en is verkrijgbaar bij De Online Drogist. Momenteel is hier een actie en kost de Hyaluron-Filler Vitamine C Booster slechts 29,99 Euro!

Ken jij de nieuwe Eucerin Hyaluron-Filler Vitamine C Booster al? En wat vind jij van het resultaat?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: