Den Haag PhotoWalk foto’s


Den Haag

Het is alweer een tijdje geleden dat wij een PhotoWalk te Den Haag hebben gehad. Ik heb nu eindelijk tijd gehad om deze foto’s te gaan bewerken 🙂 . Ben je benieuwd naar mijn foto’s? Kijk dan snel verder!

We begonnen bij het Binnenhof waar iedereen heerlijk los ging om foto’s te gaan maken. Helaas was het weer niet echt lekker waardoor mijn foto’s niet mooi genoeg zijn geworden haha. Toch maar eens een keer terug.

Daarna zijn we naar De Passage geweest. Dit is een overdekt winkelcentrum met mooie architectuur. De Passage werd tussen 1882 en 1885 speciaal voor het ‘chique winkelen’ gebouwd door Haagse notabelen, naar Parijs’ voorbeeld. Het is de oudste winkelpassage van Nederland en het is een gewaardeerd UNESCO monument.

Als je op het punt staat waar de straatjes bij elkaar komen en dan omhoog kijkt, zie je dat er een heel mooi dakkoepel in zit. Hier moesten we natuurlijk een foto van maken en het resultaat is de eerste foto in dit artikel 🙂 !


Den Haag

Toen we even wat aan het drinken waren bij één van de cafeetjes in De Passage, keken we omhoog en zagen we hier en daar kleine ‘bruggetjes’ en het leek ons geweldig om hier te mogen staan om foto’s te gaan maken. We vroegen dan ook aan de beheerder van het cafe of er een mogelijkheid was en hij vroeg aan een van de werkers in De Passage of dit inderdaad mogelijk was. En hij zei, ja hoor, kom maar mee :). We liepen met hem mee helemaal een gebouw in naar een aantal verdiepingen omhoog en in een kamer deed hij een aantal ramen open…wow…overzicht op een van de straatjes van De Passage!! Met een man of 10 mochten we hier fotos maken met bovensaande foto als resultaat. Gaaf toch?!


Den Haag

Ook zijn we naar het station geweest om hier mooie foto’s te maken. Ik vind dat ze een mooie plafond hebben in het station en hier heb ik dan ook een foto van gemaakt.


Den Haag

Op een plein in Den Haag hebben ze ook mooie kunstwerken staan, zoals hierboven. Hier kan je mooie abstracte foto’s van maken 🙂 .


Den Haag

De Koninklijke schouwburg vind ik ook een mooi en bijzonder gebouw. Hij loopt half rond en dat ik echt gaaf om te zien 🙂 .

We bleven die dag tot ‘s avonds. Echter had ik erg last van mijn PDS waardoor ik ‘s avonds helaas geen foto’s kon maken.

Het was wel weer een zeer leuke dag en ben echt tevreden met mijn foto’s 🙂 .

Wat vind jij van mijn foto’s van Den Haag?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: