Oude kleding ingeleverd bij de H&M en nieuwe kleding gekocht


Kleding gekocht bij de H&M

Deze week heb ik weer eens mijn kledingkast helemaal opgeruimd. Oude (versleten) kleding en kleding die niet meer passen of kleding die ik nooit meer draag heb ik in een tas gedaan, zodat ik deze in kon leveren bij de H&M. Toch wilde ik graag nog een nieuwe jeans en een topje erbij. Ik draag graag jeans en topjes met vesten of blazers. Gisteren heb ik dan ook mijn oude kleding ingeleverd bij de H&M en nieuwe kleding gekocht :). Benieuwd wat voor korting je krijgt als je kleding inlevert bij de H&M en welke kleding ik heb gekocht? Kijk dan snel verder!


Oude kleding ingeleverd bij de H&M

Een tijdje geleden heb ik een artikel geschreven over kleding inleveren bij de H&M. Je krijgt dan namelijk een kortingsbon met 15% voor een artikel naar keuze. Ik had gisteren dus een tas vol met kleding die ik in kon leveren en kreeg dan ook een kortingsbon 🙂 .


Oude kleding ingeleverd bij de H&M

De kortingsbon kon ik dan ook weer gebruiken voor mijn nieuwe kleding 🙂 .

Ik had al op internet gekeken wat ik precies wilde hebben. Een mooie blauwe denim jeans en een zwarte top.


H&M Denim jeans

Ik wilde eerst graag een lichtblauwe denim jeans, maar die hadden ze niet meer in mijn maat. Maar deze kleur vind ik ook echt super mooi 🙂 !


H&M Zwart topje

En een lange zwarte top met spaghettibandjes, die vind ik altijd het fijnst om te dragen 🙂 . Over mijn topjes draag ik vaak een vest of een blazer.

Ik ben zeer blij met mijn nieuwe aankopen! Ze zitten namelijk heerlijk en ze zien er echt mooi uit! En ik heb ook nog eens de kortingsbon gekregen die ik dan weer kon gebruiken!

Heb jij wel eens oude kleding ingeleverd bij de H&M? En koop jij wel eens kleding bij de H&M?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: