Mijn leven in foto’s #87 – Expositie “Urban Relics” van mijn man, wandelen en nieuwe kleding besteld

Mijn leven in foto’s #87 - Expositie van mijn man

Zal die landelijke hittegolf dan echt gaan komen? Op zich vind ik de hitte nog best wel te doen. Ik ben benieuwd hoe het volgende week gaat zijn. De afgelopen weken heb ik weer veel mooie dingen beleefd, zoals het bezoeken van de expositie van mijn in de Grote Kerk in Leerdam, afspraak in Scheveningen, wandelen en nieuwe kleding besteld! Vandaag laat ik zien wat ik de afgelopen weken nog meer heb meegemaakt. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #87 - Naar de camping

Mijn leven in foto’s #87 - Naar de camping

Twee weken geleden zijn we naar onze ouders geweest op de camping in Ootmarsum. Hier zijn ze al een aantal jaar geweest en we gaan elk jaar ook even een dagje hier naar toe. Voor Thomas was het de tweede keer en dit jaar kon hij lekker spelen in het zand en met water. Echt genieten!

Mijn leven in foto’s #87 - Afspraak in Scheveningen

Die week had ik ook een afspraak in Scheveningen op deze prachtige locatie. Ik hoop dat ik binnenkort hier meer over kan vertellen. Het is namelijk super leuk!

Mijn leven in foto’s #87 - Expositie van mijn man

Mijn leven in foto’s #87 - Expositie van mijn man

Mijn leven in foto’s #87 - Expositie van mijn man

Mijn man heeft op dit moment ook een expositie in de Grote Kerk in Leerdam, namelijk “Urban Relics”. Super tof! Mocht je ook een keer in Leerdam zijn, neem dan eens een kijkje in de Grote Kerk. Deze is elke woensdag, vrijdag en zaterdag van 13.30 – 16.30 uur open. De expositie is nog tot en met 8 september 2018 te bezoeken.

Mijn leven in foto’s #87 - Mijn Bullet Journal Stickers van Mus

Mijn leven in foto’s #87 - Mijn Bullet Journal Stickers van Mus

Mijn leven in foto’s #87 - Mijn Bullet Journal Stickers van Mus

Mijn leven in foto’s #87 - Mijn Bullet Journal Stickers van Mus

Mijn leven in foto’s #87 - Mijn Bullet Journal Stickers van Mus

Mijn leven in foto’s #87 - Mijn Bullet Journal Stickers van Mus

Jaaaa, daar is hij dan, de Mijn Bullet Journal Stickers van Mus! Ik had al filmpjes hiervan gezien op internet en ik moest hem ook echt hebben. Echt een geweldig boekje vol met stickers! Ik zag dat hij nu bij Bol.com helemaal uitverkocht is en dat hij pas weer in oktober verkrijgbaar is. Als jij nog een plek weet waar hij wel nog verkrijgbaar is, laat dan een reactie hieronder achter.

Mijn leven in foto’s #87 - Heerlijk wandelen

We hebben ook nog heerlijk gewandeld in Mariënwaerdt in Beesd, echt een prachtig gebied!

Mijn leven in foto’s #87 - De Sims Freeplay Chicque Boetiek

Er kwam ook weer een nieuwe update van De Sims Freeplay uit, namelijk Chique Boetiek, deze ben ik momenteel aan het spelen.

Mijn leven in foto’s #87 - Lamp Hema

Voor op mijn nieuwe werkplek kocht ik ook een nieuwe lamp bij HEMA. ‘s Avonds kon het nogal donker zijn bij mijn werkplek en zo kan ik tenminste toch nog wat zien haha.

Mijn leven in foto’s #87 - Wandelen in het Lingebos

Mijn leven in foto’s #87 - Wandelen in het Lingebos

Vandaag hebben we heerlijk gewandeld in het Lingebos. We zijn naar het speelbos geweest en ook bij het water gespeeld. Thomas vond het heerlijk en is nu ook echt doodop hehe.

Mijn leven in foto’s #87 -Kleding besteld

Vandaag heb ik ook nieuwe kleding besteld bij Wehkamp Ik wilde al heel graag weer jurkjes gaan dragen. Mijn vriendinnetje en ik hadden het hierover en ze zag een aantal toffe kleding items en stuurde deze door. Echt super lief! Sommige waren helaas niet meer in mijn maat, maar ik kon wel echte vette items bestellen!!

Ik krijg ze aanstaande maandag binnen. Vanavond ga ik ook nog even naar nieuwe schoenen kijken. Natuurlijk laat ik ook zien welke items ik heb gehouden en laat ik ook outfit foto’s zien!

Dit is wat ik de afgelopen weken heb meegemaakt. Dit weekend gaan we heerlijk genieten van het mooie weer en afspreken met onze vrienden.

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt? Wat heb jij in de planning staan dit weekend?
Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: