Nieuwe Etos Nail it! nagellakjes: Spring Break, Ultra Vilot en Glitter All Over


Nieuwe Etos Nail it! nagellakjes: Spring Break, Ultra Vilot en Glitter All Over

Etos heeft sinds kort een gloednieuwe nagellakcollectie, Etos Nail it! Deze bestaat uit 12 kleurranges met elk 6 kleuren, waardoor er in totaal dus keuze is uit een een overweldigend aantal van 72 kleuren. Daarnaast zijn er ook nog 12 top coats (waaronder Gold, Silver en Shimmer), plus een nagel-beschermende base coat. Ik ontving in totaal drie nagellakjes om te mogen reviewen, namelijk 71 Spring Break, 43 Ultra Violet en een topcoat 84 Glitter All Over. Vandaag laat ik jullie deze prachtige nagellakjes zien.


Nieuwe Etos Nail it! nagellakjes: Spring Break, Ultra Vilot en Glitter All Over

De nagellakflesjes zien er veel mooier en chiquer uit dan voorheen. Daarnaast zijn de kwastjes ook breder en fijner om mee te lakken dan de oudere nagellakjes.


Nieuwe Etos Nail it! nagellakjes: Spring Break, Ultra Vilot en Glitter All Over

Bovenstaand nagellakje is 71 Spring Break, een prachtig herfstkleurtje. Zeer mooi groen met heel subtiel een shimmer erin. Ik hou hier echt van, deze kleur past zeer goed bij mij. Wat ik helemaal echt top vind, is dat dit lakje al bijna helemaal dekt in 1 laagje. Met nog een dun laagje erover heen is hij helemaal af en echt super mooi! Daarnaast droogt het lakje echt zeer snel. Na het lakken zit ik even op mijn telefoon te kijken, leg hem weer neer en het lakje is al weer droog. Echt top!


Nieuwe Etos nagellakjes: Spring Break, Ultra Vilot en Glitter All Over

Een ander prachtig nagellakje dat ik heb ontvangen is 43 Ultra Violet, een super mooi violet, roze nagellakje. Precies ook mijn kleur! In dit lakje zit geen shimmer, maar ik vind hem echt gaaf. Dit lakje dekt eigenlijk nog beter dan Sprint Break en ook weer met een heel dun laagje erover heen kan ik hem perfect dekken met twee laagjes. En ook dit lakje is weer super snel met drogen, ik hou ervan!


Nieuwe Etos nagellakjes: Spring Break, Ultra Vilot en Glitter All Over

Naast deze twee super mooie nagellakjes kreeg ik ook nog een topcoat, namelijk 84 Glitter All Over. Een hele mooie glitter topcoat die wel lekker subtiel is en niet al te aanwezig. Het geeft daarnaast ook een zeer mooie glans. Zelfs de topcoat is zeer snel met drogen. Hierboven heb ik weer één laagje gebruikt over het Ultra Violet nagellakje. Super mooi!

Als ik de nagellakjes zonder topcoat draag, dan kan ik ze 2 a 3 dagen dragen. Daarna begonnen ze echt te chippen. Als ik de topcoat gebruik, zoals de Glitter All Over, dan gaan ze wel iets langer mee. Echt top!


Nieuwe Etos Nail it! nagellakjes: Spring Break, Ultra Vilot en Glitter All Over

Er zijn zoveel mooie nieuwe kleurtjes verkrijgbaar met de nieuwe Etos Nail it! collectie 🙂 en ze zijn echt goedkoop. Alle lakjes kosten namelijk maar 1,99 Euro! Super toch!?

Etos Nail it! nagellakjes: Spring Break, Ultra Vilot en Glitter All Over

Etos Nail it! nagellakje: Spring Break

Etos Nail it! nagellakje: Ultra Vilot

Etos Nail it! Top coat: Glitter All Over

Heb jij al een nagellakje uit de nieuwe Etos nagellakcollectie gescoord? Zo ja, welke? En wat vind je van de kleurtjes en de kwaliteit?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: