Mijn leven in foto’s #94 – Koekjes bakken, Red Dead Redemption 2, fotograferen in La Hoegne

Mijn leven in foto’s #94 - Red Dead Redemption II, fotograferen in La Hoegne

De laatste dagen is het echt herfst. Het wordt steeds kouder en ook meer regen. Vandaag waren we met onze fotografie vrienden in La Hoegne in België om te gaan fotograferen. Wat een prachtige herfstkleuren zie je daar en het is een ontzettend mooi gebied! Gisteren kregen we het nieuwe spel Red Dead Redemption 2 binnen en hebben we ook al een stukje gespeeld. In dit artikel laat ik zien wat ik de afgelopen weken heb meegemaakt. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #94 - Red Dead Redemption II, fotograferen in La Hoegne

Mijn leven in foto’s #94 - Red Dead Redemption II, fotograferen in La Hoegne

Mijn leven in foto’s #94 - Red Dead Redemption II, fotograferen in La Hoegne

Twee weken geleden hebben we heerlijk gewandeld in Mariënwaerdt. Dit is een prachtig gebied en erg mooi in de herfst.

Mijn leven in foto’s #94 - Red Dead Redemption II, fotograferen in La Hoegne

We hadden ook veel kastanjes meegenomen en ik wilde hier iets mee doen. Op Pinterest zag ik een leuke knikkerbaan en ik was hierdoor geïnspireerd. Ik heb een kastanjebaan gemaakt van wc- en keukenrollen haha. Thomas vond het echt geweldig en heeft er veel mee gespeeld!

Mijn leven in foto’s #94 - Red Dead Redemption II, fotograferen in La Hoegne

Mijn leven in foto’s #94 - Red Dead Redemption II, fotograferen in La Hoegne

Vorige week hebben Thomas en ik voor het eerst koekjes gebakken. Thomas vond het echt geweldig om dit te doen en de koekjes waren ook zeer geslaagd. Hij vond ze zelf ook zeer lekker. Dit gaan we dus vaker doen!

Mijn leven in foto’s #94 - Red Dead Redemption II, fotograferen in La Hoegne

Voor mijn Bullet Journal en mijn normale Journal zocht ik nog goede fineliners. Ik zag deze Pigma Micron 6 zwarte fineliners vaker voorbij komen op internet en ik wilde deze graag hebben. Ik besloot ze dan ook te bestellen en ik ben er zeer blij mee. Ik zal binnenkort ook hier meer van laten zien.

Mijn leven in foto’s #94 - Red Dead Redemption II, fotograferen in La Hoegne

Mijn leven in foto’s #94 - Red Dead Redemption II, fotograferen in La Hoegne

In de vorige Mijn leven in foto’s liet ik al zien dat ik een bestelling ging plaatsen van Stampin Up. Ik had het afgelopen weekend besteld en ik had het de dinsdag erop al binnen! Super snel dus! Natuurlijk laat ik alles nog in een uitgebreid artikel zien en ook mijn creaties.

Mijn leven in foto’s #94 - Red Dead Redemption II, fotograferen in La Hoegne

Mijn leven in foto’s #94 - Red Dead Redemption II, fotograferen in La Hoegne

We gingen weer naar de hengelsportzaak en Thomas mocht de karpers voeren, super tof natuurlijk!

Mijn leven in foto’s #94 - Red Dead Redemption II, fotograferen in La Hoegne

Jaaaa daar is hij dan, Red Dead Redemption 2!! Deze hadden we via bol.com besteld en kregen we gisteren binnen. Ook hebben we deze al een beetje gespeeld en wow, wat ziet het spel er echt super gaaf uit zeg. Ook hier ga ik nog een uitgebreid artikel over schrijven.

Mijn leven in foto’s #94 - Red Dead Redemption II, fotograferen in La Hoegne

Mijn leven in foto’s #94 - Red Dead Redemption II, fotograferen in La Hoegne

Mijn leven in foto’s #94 - Red Dead Redemption II, fotograferen in La Hoegne

Mijn leven in foto’s #94 - Red Dead Redemption II, fotograferen in La Hoegne

Mijn leven in foto’s #94 - Red Dead Redemption II, fotograferen in La Hoegne

Mijn leven in foto’s #94 - Red Dead Redemption II, fotograferen in La Hoegne

Vandaag hebben we heerlijk gefotografeerd in La Hoegne in België. Een prachtig gebied en we hadden zeer mooie herfstkleuren en het was op zich best prima weer. Bovenstaande foto’s zijn natuurlijk met mijn iPhone gemaakt. De echte foto’s laat ik binnenkort ook op mijn blog zien.

Morgen gaan we heerlijk relaxen, spelen met Thomas en natuurlijk in de avond gamen haha!

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt? Wat heb jij in de planning staan dit weekend?
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: