NYC in a New York Color 236 Greenwich Village nagellak

NYC in a New York Color 236 Greenwich Village

Roze is een van de trendkleuren van 2013. Ik vind het ook een hele mooi kleur. Ik heb dan ook een prachtig roze lakje van NYC, namelijk de “NYC in a New York Color 236 Greenwich Village”. Deze is al een tijdje in Nederland te koop en ik ben er dol op. Hoe dol? Kijk snel verder!

Vandaag heb ik dit lakje weer gebruikt, ik heb dezenamelijk al een tijdje in mijn bezit. Ik heb op onderstaande foto 2 laagjes gebruikt. Bij één laagje dekte het al aardig, maar twee laagjes vond ik toch iets mooier :).

NYC in a New York Color 236 Greenwich Village

De dop van het lakje is langwerpig en daarom prettig om mee te lakken. Daarnaast is het kwastje lang, niet te breed en niet te dun :). Lakt zeer fijn.

Het lakje is een Minute quick dry nailpolish en dat merk je echt zeer goed. Het lakje is super snel droog en daar hou ik nou van!

Persoonlijk vind ik dit echt een aanrader! Ik wil zelf ook meer kleurtjes hebben van “NYC in a New York Color” hebben. Er zijn namelijk nog meer hele leuke kleurtjes :), zoals lichtroze en rood. Prachtige kleuren!

Het lakje kost €2,29 (hoe goedkoop!) en is te koop bij bijvoorbeeld de Kruidvat.

Ken jij dit lakje al? Wat vind jij van NYC lakjes?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: