Mijn leven in foto’s #147 – Kerst en oud en nieuw vieren

Mijn leven in foto’s #147 - Arkel

Zo de eerste week in januari is alweer voorbij. We hebben weer mooie dingen mogen meemaken. We hebben Kerst en oud en nieuw gevierd en we hebben heerlijk gewandeld. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #147 - Arkel

Mijn leven in foto’s #147 - Arkel

Mijn leven in foto’s #147 - Arkel

Een paar weken geleden hebben we door Arkel heen gereden en hebben we de prachtige kerstverlichting bewonderd. Wow, wat was dat echt prachtig om te zien! We hebben nog even bij het station gekeken, helaas kon je er niet dichtbij komen vanwege Corona. Maar het was echt super mooi om te zien!

Mijn leven in foto’s #147 - Kerst vieren

Mijn leven in foto’s #147 - Kerst vieren

Mijn leven in foto’s #147 - Kerst vieren

We hebben natuurlijk ook Kerst gevierd bij mijn ouders en bij mijn schoonouders. Thomas heeft prachtige cadeaus (Lego, Hot wheels en meer) gekregen en mijn man en ik ook haha. Mijn man heeft een bijl, messen en een filter voor zijn camera gekregen en ik heb een Foodsaver gekregen, wowie! Deze laat ik natuurlijk binnenkort ook zien op mijn blog.

Mijn leven in foto’s #147 - Noortje jarig

Ons nichtje was na Kerst ook jarig. Daar zijn we natuurlijk ook nog even geweest. Ze hebben ook kipjes en Thomas mocht ze ook voeren, super leuk!

Mijn leven in foto’s #147 - Cupcakes bakken

Mijn leven in foto’s #147 - Cupcakes bakken

Mijn leven in foto’s #147 - Cupcakes bakken

Mijn leven in foto’s #147 - Cupcakes bakken

Thomas en ik hebben ook heerlijke cupcakes gemaakt! Yummieee!

Mijn leven in foto’s #147 - Wandelen in het donker

Mijn leven in foto’s #147 - Wandelen in het donker

Mijn leven in foto’s #147 - Wandelen in het donker

Mijn leven in foto’s #147 - Wandelen in het donker

We hebben ook nog even heerlijk gewandeld in het donker. Even genieten van de prachtige kerstverlichting zolang het er nog hangt.

Mijn leven in foto’s #147 - Oud en nieuw vieren

Mijn leven in foto’s #147 - Oud en nieuw vieren

Tijdens oud en nieuw hebben we een borrelplankje gemaakt of nou ja hoe je het ook maar noemen wilt haha. Het was echt heerlijk! En Thomas heeft samen met zijn papa vuurwerk afgestoken, super leuk en Thomas mocht ook even opblijven. Hij werd ‘s nachts echt niet meer wakker haha. Maar hij vond het wel echt super tof om vuurwerk af te steken.

Mijn leven in foto’s #147 - Roblox

Mijn leven in foto’s #147 - Roblox

Samen Roblox spelen, speel jij dit ook? Laat het me vooral weten!

Mijn leven in foto’s #147 - Schatkaart

Mijn leven in foto’s #147 - Leerdam

Mijn leven in foto’s #147 - Leerdam

Mijn leven in foto’s #147 - Leerdam

Mijn leven in foto’s #147 - Leerdam

En we hebben nog heerlijk in de regen gelopen in Leerdam. Thomas wilde graag een schatkaart maken en dan de schatkisten vinden in Leerdam haha. Super schattig en het was echt wel even lekker om in de regen te wandelen.

Dit weekend gaan we verder lekker relaxen en ook nog naar mijn ouders toe.

Wat heb jij de afgelopen tijd beleefd en heb jij nog plannen dit weekend?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: