Doelen maart (ik heb weer rijles!)+ GRATIS werkboek

Doelen december + GRATIS werkboek

Het is alweer begin maart en dat betekent dat ik weer nieuwe doelen voor deze maand heb opgesteld. In dit artikel wil ik dan ook mijn doelen voor deze maand weer delen met jullie. Ook heb ik voor jullie een gratis werkboek zodat jij ook jouw doelen op kunt stellen en uit kunt voeren aan de hand van de SMART methode. Heb jij ook doelen opgesteld voor deze maand? En wat super leuk is, dat ik vandaag een proefrijsles heb gehad. Vorige maand was mijn doel om hier onderzoek naar te doen en we vanaf volgende week ga ik weer rijlessen nemen. In dit artikel vertel ik daar ook meer over.

Doelen Maart

2 nieuwe freebies online zetten
Deze maand ga ik 2 nieuwe freebies online zetten. Dit kunnen handige werkboeken zijn, checklists, templates en meer. De freebies hebben te maken met een gelukkig en gestructureerd leven.

Energie besparen
Deze maand is vorige maand afgelopen en een nieuw jaar contract is ingegaan. We hebben goed toe gekregen en hoefden een maand geen energie te betalen. Yess! In januari is het prijsplafond ingegaan en we zijn onder de waardes gebleven yeah! Deze maand mogen we minder verbruiken, dus zullen we even alles in de gaten moeten houden en energie moeten besparen.

Elke week 2 blogartikelen online en 1 video online
Ik ga elke week 2 blogartikelen online plaatsen en daarnaast ook 1 video. Deze blogartikelen komen op dinsdag en donderdag online en een apart artikel met een video erin op vrijdag.

Rijlessen nemen
Ik heb al eeuwen mijn rijbewijs, maar ik rij eigenlijk helemaal niet. Nu wil ik hier toch weer mee gaan beginnen, maar ik heb best wel wat angst als ik achter het stuur zit. Ennn vandaag heb ik een proefrijles gehad! Wowie!! Het ging echt best goed eigenlijk. Ik moet bepaalde dingen wel weer onder de knie krijgen, maar de instructrice die mij enorm goed helpt, zei dat ik het echt goed heb gedaan en dat ik niet veel lesjes hoef te hebben. Volgende week heb ik gelijk 2 lessen achter elkaar en we gaan gewoon kijken hoeveel lessen ik daadwerkelijk nodig ga hebben. Maar ik ben zeer blij dat ik deze stap heb gezet!

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Wees productief en werk aan jouw doelen + GRATIS Werkboek

Werk aan jouw doelen met de SMART methode + GRATIS Werkboek

Doelen opstellen aan de hand van de SMART methode

GRATIS Doelen opstellen werkboek

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: