Mijn Bullet Journal Crash Course

Mijn Bullet Journal Crash Course

Begin 2015 ben ik begonnen met het Bullet Journal systeem en ik kan echt niet meer zonder. Gisteren liet ik nog mijn nieuwe Bullet Journal 2017 setup zien. Ik vind het erg leuk om steeds weer nieuwe inspiratie op te doen en daarom ben ik ook lid van verschillende facebook groepen over Bullet Journal. Ik kocht ook het boekje Mijn Bullet Journal Crash Course van MUS en deze wil ik graag vandaag aan jullie laten zien.

Mijn Bullet Journal Crash Course

Mijn Bullet Journal Crash Course is een heerlijk vrolijk boekje vol met inspiratie. Het is een niet al te dik boekje. En als je al een tijdje bezig bent met het Bullet Journal systeem, haal je hier nog veel inspiratie uit.

Mijn Bullet Journal Crash Course

Mijn Bullet Journal Crash Course

Mijn Bullet Journal Crash Course

Er wordt eerst uitgelegd wat precies een Bullet Journal is en hoe het precies werkt.

Mijn Bullet Journal Crash Course

Mijn Bullet Journal Crash Course

Ook wordt er gekeken welke Bullet Journal bij jou past en wat je nodig hebt (of wilt hebben) om te beginnen met een Bullet Journal.

Mijn Bullet Journal Crash Course

Mijn Bullet Journal Crash Course

Mijn Bullet Journal Crash Course

Daarnaast worden er ook zeer handige tips, do’s en don’ts, hacks en regels van een Bullet Journal besproken.

Mijn Bullet Journal Crash Course

Mijn Bullet Journal Crash Course

Mijn Bullet Journal Crash Course

Ik vind het ook super dat er allerlei voorbeelden worden weergegeven, lijsten met ideeën en ook hoe je jouw Bullet Journal kan opvrolijken.

Het is echt een super leuk boekje en ik heb hier zeer veel inspiratie uit gehaald. Ik wil dan ook veel meer in mijn Bullet Journal plaatsen. Ik word gewoon heel erg blij van al die leuke en vrolijke items en ideeën uit dit boekje.

Mijn Bullet Journal Crash Course kost 12,50 Euro en kan je kopen bij bijvoorbeeld Bol.com.

Heb jij ook een Bullet Journal? Zou jij Mijn Bullet Journal Crash Course kopen?

Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: