Vanaf vandaag te koop: Planner Stickers voor in jouw Bullet Journal of Planner!

Planner stickers

Yeahh!! Daar zijn ze dan! Mijn allereerste planner stickers die je vanaf vandaag kunt kopen via mijn webshop! In totaal zijn er zeven stickervellen die je kunt bestellen en die je kunt gebruiken in jouw Bullet Journal of Planner. In dit artikel vertel ik meer over deze planner stickers!

Planner stickers

Er zijn dus in totaal 7 stickervellen. Het eerste stickervel bevat de dagen van de week, in totaal bevat het stickervel de dagen van de week voor in totaal 4 weken.

Dan hebben we een Maanden met hartjes stickervel en een Maanden met sterretjes stickervel. Elk maand staat twee keer op de stickervellen.

Ook is er een stickervel met tijdlijnen en de dagen van de maand en onderaan het stickervel zijn ook nog een aantal kleine hartjes te vinden.

Het is ook zeer belangrijk om elke dag genoeg water te drinken, daarom heb ik ook water trackers gemaakt. Op het stickervel zitten 63 watertrackers met 8 waterdruppels per watertracker.

En als laatste heb ik ook twee stickervellen gemaakt met handige en schattige weer icoontjes.
Op het eerste weer stickervel zijn de volgende stickers beschikbaar:
– Wolkje
– Wolkje met regen
– Wolkje met zon
– Zon
– Wolkje met weerlicht
– Wolkje met weerlicht en regen

En op het tweede weer stickervel zijn de volgende stickers beschikbaar:
– Wolkje met sneeuw
– Wolkje met sneeuw en regen
– Wolkje met mist
– Wind
– Maan met sterren
– Regendruppel
– Paraplu
– Ster

Planner stickers

Elk stickervel wordt afgedrukt op een super glossy papiervel en het is zeer gemakkelijk in te kleuren met bijvoorbeeld Tombows of andere stiften/markers. Hierboven heb ik een voorbeeld pagina geplaatst uit mijn Josh V Mascha Planner. Hierin gebruik ik ook de stickervellen en ik gebruik Tombows om de stickers in te kleuren.

De stickers kosten per vel slechts 1,25 euro en je kan ze hier bekijken: Planner Stickers!

Wat vind jij van bovenstaande stickers? Ik wil nog meer stickers gaan ontwerpen, dus mocht je bepaalde sticker ideeën hebben, dan lees ik dat graag in de reacties!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: