Moestuin update juli 2022

Het is alweer juli en dat betekent dat ik weer een nieuwe moestuin update heb voor jullie. In dit artikel laat ik op foto’s zien hoe mijn moestuin er nu uitziet. Vorige maand kwam er geen update online, dus er is echt veel veranderd. Laten we snel gaan kijken!

Dit keer geen filmpje, aangezien we momenteel in quarantaine zitten, sjah na 2,5 jaar toch nog de C gekregen. Het gaat goed hoor, maar om iets te gaan filmen gaat even niet (snotter haha). Hopelijk volgende maand weer een nieuw filmpje!

Moestuin juli

Moestuin update juli 2022-21

Sinds kort heb ik een extra rekje op ons dakterras staan. Hierop heb ik verschillende Makkelijke Moestuin Mini’s staan en een aantal potjes. Hierin staan de volgende plantjes:

 • Ui
 • Koriander
 • Tomaat
 • Rozemarijn
 • Snoepkomkommer

Ook onze appeltjes doen het enorm goed. Ik ben zeer benieuwd wanneer we kunnen gaan oogsten. We hebben ook nog meer potten staan op het kippenhok staan met onder andere pepers en paprika, aardbeien en bieslook.

In de metertuin heb ik nu een aantal vakken met het volgende:

 • Rode bietjes
 • Wintererwt
 • Meloen
 • Boontjes

Ik heb al enorm veel wintererwten en doperwten uit onze tuin kunnen halen. Onderaan dit artikel laat ik zien wat we allemaal geoogst hebben.

De aardappelen beginnen nu ook soort van af te sterven, dat betekent dat ik binnenkort de aardappelen eruit kan halen. En naast mijn aardappelen heb ik nog een pot staan met bruine bonen.

Ook heb ik een aantal hangbakken met het volgende:

 • Bladpeterselie
 • Salie
 • Sla
 • Oregano
 • Tijm
 • Wortel
 • Oogst

  Moestuin update juli 2022

  We hebben inmiddels al aardig wat kunnen oogsten, zoals knoflook, aardbeien, salie, koriander, dopertwen, cow horn peper, snoepkomkommers en natuurlijk elke dag eitjes van onze kippetjes haha. Ik heb de doperwten ingemaakt en de kruiden zijn we volop aan het drogen.

  Dit is de status van mijn moestuin op dit moment. Volgende maand hopelijk dus weer een filmpje over onze moestuin. Ik heb namelijk nog meer dingen gefilmd, bijvoorbeeld over hoe je kruiden kunt drogen en hoe we bepaalde dingen inmaken. Dit komt binnenkort natuurlijk op mijn blog!

  Heb jij ook een moestuintje? Zo ja, wat heb jij allemaal in jouw moestuin staan? En zo nee, zou jij graag een moestuintje willen hebben?

  Xxx Miss Sentinelli

  Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

    Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
  Delen: