Mijn leven in foto’s #137 – Wandelen, moestuin klaarmaken en zelf brood maken

Mijn leven in foto’s #137 - Wandelen

Alvast een fijn weekend iedereen! De afgelopen tijd hebben we weer leuke dingen meegemaakt, we hebben lekker weer gewandeld met het mooie weer, we hebben onze moestuin klaargemaakt voor de nieuwe plantjes en we hebben zelf brood gemaakt. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #137 - Stampin' Up

Van Sam van pootles.co.uk (Stampin’ Up) ontving ik een super tof cadeautje. Ze stuurt altijd cadeautjes toe als ze via haar items bij Stampin’ Up besteld. Echt super lief!

Mijn leven in foto’s #137 - Wandelen

Mijn leven in foto’s #137 - Wandelen

Mijn leven in foto’s #137 - Wandelen

We hebben ook heerlijk gewandeld toen het zo’n lekker weer was. Heerlijk genieten!

Mijn leven in foto’s #137 - Koeken bakken

Heerlijke speculaas koeken bakken, yummie! Thomas zijn opa was ook jarig, dus gingen we ook koekjes voor hem bakken.

Mijn leven in foto’s #137 - Moestuin klaarmaken

Mijn leven in foto’s #137 - Moestuin klaarmaken

Mijn leven in foto’s #137 - Moestuin klaarmaken

Ook hebben we onze moestuin helemaal klaargemaakt voor de nieuwe plantjes. Alle plantjes weggehaald die niet meer goed waren en de vakken leeggemaakt. Dit weekend gaan we de nieuwe plantjes erin doen. Bij Makkelijke Moestuin heb ik ook weer nieuwe groentes gekocht. Ik ben zeer benieuwd hoe het zal gaan dit seizoen. Natuurlijk schrijf ik binnenkort ook een uitgebreid artikel hierover.

Mijn leven in foto’s #137 - Glijbaan

Heerlijk van de glijbaan af, hihi dat koppie!

Mijn leven in foto’s #137 - Brood maken

Mijn leven in foto’s #137 - Brood maken

Mijn leven in foto’s #137 - Brood maken

In onze voorraadkast hebben we ook een aantal pakken met bloem. Het leek me altijd al eens leuk om zelf brood te maken. Nu had ik op internet een aantal basisrecepten gevonden. Een daarvan was van Uit Paulines keuken. Vorig weekend hebben we dan ook zelf brood gemaakt. En wow, wat is dit echt heerlijk! Dit gaan we zeker vaker doen en ook experimenteren met verschillende recepten.

Mijn leven in foto’s #137 - Cadeau maken voor Opa

De andere opa van Thomas was ook jarig, dus heeft Thomas een mooi cadeau voor hem gemaakt.

Mijn leven in foto’s #137 - Klokje

Thomas vindt klok kijken op het moment erg interessant en wil hier meer over leren. Dus maakte ik een klokje voor hem, zodat hij zelf kan oefenen en kan draaien met de wijzers.

Mijn leven in foto’s #137 - Linkie

Linkie eet nog wel eens met ons mee haha.

Mijn leven in foto’s #137 -Klimmen op school

Heerlijk klimmen op school!

Dit weekend gaan we dus bezig met onze moestuin en ook weer lekkere dingen bakken. En natuurlijk genieten van de zon!

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt?

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: