10.000 euro sparen in één jaar challenge Update + GRATIS 10.000 euro tracker

10.000 euro sparen in één jaar challenge + GRATIS 10.000 euro tracker

Vorig jaar in juni was ik begonnen met de 10.000 euro sparen in één jaar challenge. We zitten nu in maart 2021 en in dit artikel laat ik zien hoeveel ik tot nu toe heb kunnen sparen.


10.000 euro sparen in één jaar challenge Update + GRATIS 10.000 euro tracker

Ik heb de tracker zelf voor de challange in Evernote. In bovenstaande tracker heb ik verschillende bedragen neergezet, dus niet elke week een vast bedrag. Maar je kan zelf kiezen welk bedrag je in een bepaalde week wilt sparen.

Tot nu toe heb ik in totaal 3.620 euro kunnen sparen. Hier ben ik enorm blij mee! Ik heb niet elke week kunnen sparen, maar dat vind ik ook niet erg. Het gaat er bij mij ook om dat ik kan sparen elke maand en dat ik steeds dichterbij de 10.000 euro kom. Naast deze challenge, hebben we natuurlijk ook onze normale spaarpotjes waar we ook aardig wat voor hebben kunnen sparen. Vorig jaar en begin dit jaar heb ik ook een aantal investeringen gedaan, waardoor ik niet heb kunnen sparen. En door Corona zijn bepaalde opdrachten ook weggevallen, maar nu merk ik wel dat ik meer opdrachten krijg en dus ook weer meer inkomsten. De komende maanden zal ik dus nog meer kunnen gaan sparen. In juni zal ik dan ook de status op dat moment (dus na 1 jaar) delen op mijn blog.

Het is enorm fijn om een mooi bedrag op je spaarrekening te hebben voor leuke doelen of als je het echt nodig hebt.

Spaar jij ook voor bepaalde doelen? Doe jij ook wel eens mee met een spaar challenge? Doe jij ook mee met de 10.000 euro sparen in één jaar challenge?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: