Essie Stroke of brilliance


Essie stroke of brilliance

Een tijdje geleden heb ik een aantal nagellakjes van een vriendinnetje van mij (S.) gekregen. Ik liet al het nagellakje Essie Sunday Funday zien, mijn nieuwe favoriet. En vandaag laat ik jullie Essie Stroke of brilliance zien. Als je mij volgt via Instagram heb je dit lakje al voorbij zien komen :). Maar ben je benieuwd naar dit lakje? Kijk dan snel verder!

De Essie Stroke of brilliance is een super mooie transparante glitter nagellakje met blauw / paarse glitters. De glitters zijn best groot.


Essie Stroke of Brilliance

Op bovenstaande foto heb ik eerst een basislaag van een ander Essie nagellakje gedaan, namelijk de Essie Beach Bum Blu. Een prachtig blauw nagellakje. Hiervoor heb ik drie laagjes gebruikt. Op mijn ringvinger heb ik de basislaag niet gebruikt. Hier heb ik alleen het glitternagellakje op gedaan.

Over de Essie Beach Bum Blu heb ik het glitternagellakje gedaan. Het lakken zelf vind ik best lastig. De glitters bleven namelijk niet echt goed zitten. Ik heb zelfs 3 laagjes moeten gebruiken om het mooi te kunnen krijgen. Maar och, het effect vind ik echt super gaaf! Ook zonder basislaag vind ik hem echt super mooi :). Het is echt een prachtig glitternagellakje 😀 !
De droogtijd is best snel zoals ik gewend ben van Essie!

Je kan Essie Stroke of Brilliance kopen voor rond de € 9,99 en je kan hem kopen bij bijvoorbeeld The Make Up Spot.

Wat vind jij van dit lakje?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: