Hema to do and blog notes


Hema to do and blog notes

Een aantal dagen geleden schreef ik over de Hema Desk Planner. Een zeer handige planner en to do notitieboekje. Toen ik deze kocht, zag ik een super schattig notitieboekje die ik ook echt moest hebben, namelijk de Hema to do and blog notes 😀 . Ik ben gek op lijstjes maken :).

Het ontwerp van het boekje ziet er echt super cute uit. Allemaal bloemetjes. En ik vind het zo gaaf dat het woordje “blog” er op staat”.

Ook zeer handig, er zit een elastieken bandje omheen, zodat het boekje goed dicht blijft zitten.


Hema to do and blog notes

Aan de binnenkant heb je twee kanten met bladzijden. Aan de linkerkant heb je de to do bladzijden en aan de rechterkant heb je de notes bladzijden. Aan de to do kant heb je allemaal blokjes aan de linkerkant, zodat je de taken ook gemakkelijk kan afvinken. Wat ik ook echt super vind, is dat op de bladzijden ook allemaal bloemetjes erin zijn verwerkt, cute! 😀


Hema to do and blog notes

De bladzijden kan je heel gemakkelijk er weer afscheuren als je ze niet meer nodig hebt. Heel handig dus!

Dit notitieboekje gebruik ik heel graag voor al mijn blogonderwerpen en to do dingen die nog niet in de planning staan :).

Helaas is deze niet meer verkrijgbaar. Maar bij de HEMA hebben ze zeker nog andere mooie notitieboekjes.

Wat vind jij van de Hema notitieboekjes?

Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: