Artikelen op Miss Sentinelli 1 jaar geleden: Pagina over Plannen en Productiviteit en Utsukusy producten

Mijn nieuwe werkplek met HEMNES Secretaire van IKEA

Elke week laat ik artikelen zien die vorig jaar in dezelfde week online zijn gekomen. Het is erg leuk om te zien welke artikelen online kwamen en welke artikelen nog relevant zijn. In dit artikel deel ik deze artikelen van vorig jaar en vertel ik daar ook iets meer over. Zoals bijvoorbeeld een pagina over plannen en productiviteit en Utsukusy producten.

Pagina over Plannen en productiviteit

Vorig jaar heb ik een aparte pagina gemaakt waar je veel informatie kunt vinden over Plannen en productiviteit. Ik ben dol op plannen en lekker productief bezig zijn en ik kreeg hier ontzettend veel vragen over. Daarom besloot ik ook een aparte pagina hiervoor te maken. Nu zijn er wel weer een heleboel nieuwe artikelen bijgekomen, dat ik deze pagina wel weer even moet updaten. Dit gaat dus weer op mijn takenlijst!

Utsukusy Aloë Vera Crème met Thermaal Water en Melisse hydrolaat

Utsukusy Aloë Vera Crème met Thermaal Water en Melisse hydrolaat

Producten met natuurlijke ingrediënten vind ik steeds en steeds belangrijker en fijner vinden voor mijn huid. Vorig jaar kreeg ik de vraag van Utsukusy of ik een nieuw product wilde testen. Een primeur! Ik ben echt vereerd dat ik als eerste blogger dit product mocht testen en ik was ontzettend benieuwd wat het product inhield. Het is de Utsukusy Aloë Vera Crème met Thermaal Water en daarnaast ontving ik ook Melisse hydrolaat. Echte aanraders!

In de media

Hoe ik in juli 601,12 Euro verdiende (+ 139 Euro aan barterdeals) met bloggen en werk als Virtual Assistant

Ik vind het echt ontzettend leuk om te zien als mijn blog in andere media voorkomt. Het kan dan gaan om mijn fotografie of mijn blog in het algemeen. Vorig jaar laat ik dan ook zien in welke media mijn blog of mijn naam vermeld stond . Het is alweer een tijdje geleden dat ik zo’n artikel heb geplaatst, ik denk dat ik binnenkort weer eens ga kijken waar ik allemaal vermeld sta. Altijd enorm leuk om te zien!

Veel leesplezier!

Dit waren de artikelen die vorig jaar online kwamen. Super tof om te zien dat sommige artikelen nog steeds relevant zijn. En dat je ook gaat nadenken wat er nu veranderd is binnen een jaar tijd. En natuurlijk is het voor jullie ook leuk om eventuele artikelen te lezen die je nog niet gezien hebt. Heel veel leesplezier!

Ben jij ook blogger? Kijk dan eens welke artikelen vorig jaar in afgelopen week online kwamen en zet ze hieronder in de reactie. Ik ben hier wel enorm benieuwd naar!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: