Mijn leven in foto’s #124 – Kasteel de Haar en wandelen

Mijn leven in foto’s #124 - Kasteel de Haar

Fijn weekend iedereen! Sinds maandag mogen we weer meer op pad, er zijn namelijk ook weer meer dingen open. Wij zijn afgelopen maandag dan ook naar Kasteel de Haar geweest, het was super rustig en heel erg tof om het kasteel van binnen te zien. In dit artikel laat ik zien wat ik allemaal heb meegemaakt de afgelopen weken. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #124 - Knutselen

Thomas is dol op knutselen en op dieren, dus besloten we een aquarium te gaan knutselen. Hij vond het helemaal geweldig!

Mijn leven in foto’s #124 - Buiten zitten op dakterras

Met het mooie weer de afgelopen tijd hebben we natuurlijk ook heerlijk buiten gezeten op ons dakterras. Echt genieten!

Mijn leven in foto’s #124 - Planner stickers

De planner stickers gaan echt enorm goed. De weer stickers zijn enorm populair en waren alweer uitverkocht. Ik had dus weer een voorraadje gemaakt voor in de webshop. Je krijgt momenteel ook 20% korting op de planner stickers!

Mijn leven in foto’s #124 - Natuurtuin Leerdam

Mijn leven in foto’s #124 - Natuurtuin Leerdam

Ook hebben we heerlijk gewandeld in de Natuurtuin in leerdam. Hier heb je geitjes en ook een speeltuintje. Echt genieten om Thomas hier te zien spelen.

Mijn leven in foto’s #124 - Kasteel de Haar

Mijn leven in foto’s #124 - Kasteel de Haar

Mijn leven in foto’s #124 - Kasteel de Haar

Mijn leven in foto’s #124 - Kasteel de Haar

Mijn leven in foto’s #124 - Kasteel de Haar

Mijn leven in foto’s #124 - Kasteel de Haar

Mijn leven in foto’s #124 - Kasteel de Haar

Mijn leven in foto’s #124 - Kasteel de Haar

Mijn leven in foto’s #124 - Kasteel de Haar

Mijn leven in foto’s #124 - Kasteel de Haar

Mijn leven in foto’s #124 - Kasteel de Haar

Mijn leven in foto’s #124 - Kasteel de Haar

Mijn leven in foto’s #124 - Kasteel de Haar

Mijn leven in foto’s #124 - Kasteel de Haar

Afgelopen maandag met tweede Pinksterdag zijn we naar Kasteel de Haar geweest. Op 1 juni ging heel veel meer open, dus ook Kasteel de Haar. Je moest een tijd reserveren en het was echt heerlijk rustig vanwege de tijdsloten. Echt een prachtig kasteel is en buiten is het ook echt prachtig om daar te wandelen.

Mijn leven in foto’s #124 - Animal Crossing

Mijn leven in foto’s #124 - Animal Crossing

Yeahhh eindelijk de 5 star rating behaald in Animal Crossing! Echt een geweldig spel!

Mijn leven in foto’s #124 - Wandelen in Leerdam

Mijn leven in foto’s #124 - Wandelen in Leerdam

Mijn leven in foto’s #124 - Wandelen in Leerdam

Mijn leven in foto’s #124 - Wandelen in Leerdam

Mijn leven in foto’s #124 - Wandelen in Leerdam

Mijn leven in foto’s #124 - Wandelen in Leerdam

Mijn leven in foto’s #124 - Wandelen in Leerdam

Mijn leven in foto’s #124 - Wandelen in Leerdam

Vandaag hebben we na een heftige regenbui en wat onweer heerlijk gewandeld in Leerdam. Het was na de regenbui echt prachtig weer, het waaide wel hard, maar verder was het echt heerlijk om buiten te zijn. Genieten!

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: