Leuke en grappige zoekresultaten #16 – Met o.a. Foto miss den bosch, fijne borsteltjes en verlaten panden echt


Leuke en grappige zoekresultaten #15 met o.a. Buik intrekken, leukste outlet en MK mislukte tassen

Het is begin juli, en dat betekent dat het weer eens tijd eens om de statistieken van mijn blog te bekijken. Hier kan ik altijd een hoop interessante, leuke en handige dingen uit halen. Het is echt leuk om te zien via welke zoekwoorden bezoekers op mijn blog komen, maar ook via welke sites en op welke pagina’s ze komen. Vooral zijn sommige zoekresultaten echt grappig, vaak vraag ik me dan ook af hoe ze dan op mijn site zijn gekomen haha. Maar ook waarop mensen zoeken op mijn blog via de zoekbalk. Vandaag laat ik jullie dan ook weer leuke en grappige zoekresultaten zien.

Achtergrond bestelt aliexpress cake smash
Wow ok, hoe zal dat eruit zien?

Foto miss den bosch
Nee sorry, ik ben geen miss Den Bosch haha

H&M club min punten
Uhm, kan dat ook nog?

Hele fijne borsteltjes
Tangle Teezer, for sure!

Jaar lang cola drinken
Nee Joh!! Waarom zou je dat willen? Ik heb jaren cola gedronken, maar ik ben sinds vorig jaar helemaal gestopt met cola drinken. En daar ben ik echt ontzettend blij mee 🙂 . Dus voor mij echt geen jaar lang cola drinken meer, sowieso nooit meer!

Oplossing om riemen op te hangen in kledingkast
Aan een hanger?

Siliconen bandje rekt dat nog uit
Ja, je kan het een beetje uitrekken ja

Verlaten pand echt
Heb je ook neppe verlaten panden dan?

Verlaten husjes van dieren
Uhm?

En hieronder een aantal leuke en grappige zoekwoorden die mensen hebben gebruikt in de zoekbalk op mijn blog 🙂 .

Chinees
Ik vraag me af waarom je op mijn blog op chinees wilt zoeken.

Kaas
Hetzelfde geldt voor kaas 🙂 .

Rode laarzen
Nee sorry, die heb ik niet. Ik heb alleen bruine en zwarte laarzen 🙂 .

Washok
Uhm…

Wasbol
Right…

Vloeibaar wasmiddel
Iemand is wel heel erg op zoek naar items over wassen volgens mij haha.

Auto
Ja zeker hebben we die!

Beautiful shape
Ach wat lief, dank je wel! 😉 haha

Dit waren weer de leuke en grappige zoekresultaten van afgelopen maand 😀 .

Welke grappige zoekresultaten ben jij de afgelopen tijd tegengekomen op jouw blog?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: