Vandaag laatste kans! Doe mee met de laatste zomerwinactie!


Zomer winacties #4 - Win een gaaf beauty pakket met o.a. Guess Seductive & Essence make-up!

Wow, het is vandaag alweer herfst! Wat gaat de tijd toch hard zeg. Vandaag is het dan ook de laatste dag dat je mee kan doen met de allerlaatste zomerwinactie van dit jaar! Je kan echt een super mooi zomerpakket winnen met o.a. Guess eau de toilette en Essence make-up. Doe jij al mee? Oja, ook zou ik graag van jullie willen weten of jullie nog meer winacties willen zien op mijn blog.

Inhoud:
– Guess Seductive eau de toilette 75ml
– Essence I Love Extreme Crazy Volume mascara
– Essence Longlasting lipstick 15 Oh so matt!
– Essence All about sunrise eyeshadow palette
– Essence all about matt! fixing compact powder

Ga snel naar de winactie en maak kans op het zomers pakket!

Natuurlijk wil ik nog meer winacties gaan organiseren. Zouden jullie het leuk vinden om voor de koudere jaargetijden ook mooie pakketten te kunnen winnen? En zo ja, wat zouden jullie graag willen winnen? Bijvoorbeeld beautyproducten voor in de winter of juist kaarsen etc. Graag hoor ik het van jullie!

Volg jij mij nog niet via Bloglovin? Ga dan snel naar Bloglovin en volg mij :).

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: