Persoonlijk: Deze week erg druk gehad + Trots


Trots - 4x4 rijden

Zoals jullie misschien hebben gemerkt, ben ik deze week weinig op social media geweest. Ik heb het deze week namelijk ontzettend druk gehad, vooral met mijn werk. Er zijn ook een aantal punten waar ik best trots op ben 🙂 . Vandaag wil ik het met jullie hierover hebben 🙂 .

Er kwam namelijk een vacature open voor de baan projectleider. Ik heb hier een tijd over nagedacht en wilde het toch proberen. Tijdens mijn opleiding heb ik tweedejaarsstudenten begeleid, en tijdens mijn werk heb ik ook veel met klanten gewerkt. Maar ook voor mijn blog heb ik te maken met klanten, samenwerkingen, plannen en organiseren. Het leek me dan ook erg leuk om deze mooie uitdaging aan te gaan. Ik heb dan ook een motivatiebrief gestuurd en kon op gesprek komen. Dit zou eigenlijk afgelopen dinsdag al zijn.

Alleen dinsdag moesten we met het hele team naar een klant toe in IJmuiden, dus werd mijn afspraak verzet naar woensdag. Bij de klant vond ik het overigens echter super leuk, het was wel een zeer lange dag, maar echt gaaf! Ik vind het erg leuk om met klanten bezig te zijn!


Trots - naar IJmuiden geweest

We zagen ook allemaal mooie (cruise)schepen voorbij komen en hier moest natuurlijk ook nog foto’s van gemaakt worden.

Op woensdag had ik dus het gesprek, ik was er best zenuwachtig voor, maar het ging echt zeer goed! Alleen ik moest nog wachten op uitslag, want er was nog een aanmelding. De uitslag zou ik vrijdags krijgen.

Natuurlijk was ik vrijdag ook weer zenuwachtig voor de uitslag, zo spannend haha! Vrijdag zouden we ook een bedrijfsuitje hebben en voordat we weg zouden gaan, kregen we de uitslag.

Helaas…..

Ik was het niet geworden. Ze vonden mij wel een zeer goede kandidaat en ze vonden het ook zeer moeilijk om de keuze te maken, maar de andere was toch net iets beter en kozen ze voor die persoon. Natuurlijk vond ik het jammer, maar aan de andere kant ben ik trots op wat ik heb gedaan. Ik heb toch de inititief genomen en mijn interesse getoond. Ze weten nu ook wat ik precies wil en wie weet wat ze mij nog in de toekomst kunnen aanbieden.

Na de gesprekken hebben we nog even tijd gehad om te gaan werken en toen hadden we een bedrijfsuitje. We zijn namelijk met het hele bedrijf gaan 4×4-en in Landrovers! Hoe vet!!

We mochten zelf teams samenstellen en per team ging je iets anders doen. Wij gingen eerst rijden in de 4×4 en dan moest je tussen paaltjes door rijden. Twee mensen zaten in de auto en de andere twee moesten aangeven of je iets meer naar links of rechts moest etc. Ik vond het rijden zelf nogal eng, dus ik heb toen niet gereden. Het was erg blubberig en ik heb al jaren niet meer gereden, dus ik koos ervoor om het niet te doen. Wel heb ik natuurlijk er naast gezeten, dat durfde ik dan nog wel hahaha.

Nadat we dit hadden gedaan, gingen we een brug bouwen. Ieder team moest een gedeelte van de brug bouwen van houten balken en als de brug af was, gingen ze met een 4×4 de brug oprijden, echt vet!

Nadat we dat hadden gedaan, hebben we even wat gegeten en gedronken en gingen we weer verder. We zaten toen in de 4×4 om gewoon een route te rijden in het bos. In totaal waren we met 3 auto’s en we gingen steeds wisselen van chauffeurs zodat iedereen de kans kreeg om te gaan rijden als diegene het wilde. En toch…..heb ik ook een heel klein stukje gereden hahaha. Ik vond het erg eng in het begin, maar toch ben ik blij en trots dat ik het wel gedaan heb. Hieronder heb ik nog een klein stukje video waarin je mij ziet rijden hahaha. Ik vond het echt wel super leuk om te doen!Nadat we allemaal terug waren, ging een van de instructeurs op de brug rijden en maakten we een groepsfoto en later reed hij er weer vanaf!

We gingen weer terug om heerlijk te gaan barbecuen! Ik vond het echt een super leuk bedrijfsuitje!

Ik heb echt een super leuke, spannende week gehad. Erg druk, maar geweldige dingen gedaan en mogen doen. Ik ben trots op de dingen die ik heb gedaan en weer een aantal mooie ervaringen rijker :)!

Vanavond ga ik heerlijk Yoga-en om weer lekker te gaan relaxen en vandaag gaan we lekker op pad om dingen te regelen voor de Leerdamse Kunstvierdaagse die alweer snel komt :).

Wat hebben jullie deze week gedaan en wat gaan jullie dit weekend doen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: