Legoland Holiday Village en twee dagen naar Legoland Billund in Denemarken

Legoland Holiday Village en twee dagen naar Legoland

Wow, wat was onze vakantie in Legoland Holiday Village echt geweldig! We zijn een week naar de camping van Legoland Holiday Village geweest en we zijn twee dagen naar Legoland geweest, één dag naar LEGO House, we zijn nog naar Lalandia geweest en naar een kasteeltje. In dit artikel laat ik al een filmpje en foto’s zien van Legoland Holiday Village en van de twee dagen dat we naar Legoland zijn geweest.

Filmpje Legoland

Legoland Holiday Village en Legoland in foto’s

Sinds dit jaar hebben wij een grote tent voor ons drieën. Aan het begin van de zomervakantie zijn we naar de camping in Ootmarsum geweest, samen met mijn ouders. Zij zijn een aantal weken geweest en wij bleven een lang weekend. De tent namen we ook mee naar Legoland Holiday Village. We hadden een plek op een veldje voor onze tent gehuurd. We mochten onze tent en onze auto plaatsen hoe we dit zelf wilden. Super toch! Het veldje was ook eigenlijk een trekkersveldje. We hadden dus geen vaste buren, het was vooral komen en gaan van mensen. Wij waren de enige mensen die een week bleven haha.

Elke dag kwamen eendjes langs om eten te halen bij iedereen haha. En naast ons veldje had je geitjes, ezels en kippen en daarnaast een groot springkussen. Op de camping zelf had je overal prachtige beelden van dieren en personages, helemaal gemaakt van Lego. Super tof!

We zijn in totaal twee dagen naar Legoland geweest. Het was echt geweldig. In het filmpje kan je bijna attracties zien waar we in zijn geweest. Thomas was vooral bij de achtbanen een twijfelgeval qua lengte en hij vond het ook nog te spannend. Dus we besloten om hier niet in te gaan. Hieronder een aantal foto’s van het park zelf.

Bekijk dus vooral het filmpje (hier kan je echt meer zien van de camping en Legoland zelf), deze is rond de 23 minuten lang haha. Er komt dus nog een artikel online met een filmpje en foto’s van LEGO House, Lalandia en het kasteeltje.

Ben jij wel eens in Legoland geweest? Wat vond jij het tofst? Of zou je hier graag eens naar toe willen gaan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: