Digitale magazines lezen op jouw telefoon of tablet


Digitale magazines - magzine.nu

Al twee jaar ben ik abonnee van Elle magazine. Een super leuk blad die ik altijd erg graag lees met de nieuwste mode items, nieuwtjes, leuke interviews, tips en meer!

Ik kreeg van Elle een leuk mailtje dat abonnees nu ook de digitale magazine van Elle kunnen lezen op hun telefoon en/of tablet. Natuurlijk wilde ik dit graag uitproberen.


Digitale magazines - magzine.nu

De digitale magazines van Elle kan je lezen in de App “Magzine”. Dit is een App waarmee je allerlei verschillende soorten digitale magazines kan lezen, denk aan fashion magazines, computer magazines, sportmagazines, automagazines en meer!

Je kan deze digitale magazines los kopen of als je abonnee bent van een bepaald magazine, dan krijg je deze automatisch in je magazines lijst te zien.


Digitale magazines - magzine.nu

Omdat ik dus abonnee ben van Elle magazine, krijg ik de digitale versie automatisch in deze App. En wat ik erg leuk vind, is dat ik alle magazines van Elle kan bekijken tot een jaar terug, dus ook de magazines van begin 2013! Zo kan ik altijd nog de Elle teruglezen als ik de papieren versie niet meer heb, want die liet ik vaak achter in de trein voor andere lezers :).


Elle magazine

Het lezen van de magazines is echt super fijn en handig. Het bladeren in de magazine gaat gemakkelijk en je kan ook zelfs inzoomen op stukken die je graag beter wilt lezen.


Elle magazine

Elle magazine

Ik vind het een zeer fijne App. Zo hoef ik ook niet de papieren versie overal mee naar toe te nemen, want de iPad heb ik altijd bij me en kan ik overal de magazine toch nog lezen :).

Je kan de App Magzine downloaden in de App Store en in Google Play. Voor meer info, klik hier.

Lees jij ook wel eens digitale magazines?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: