4 films die ik de afgelopen tijd heb gezien #15 met o.a. Ghostbusters en Captain America: Civil War

4 films die ik de afgelopen tijd heb gezien #15 met o.a. Ghostbusters en Captain America: Civil War

We hebben de afgelopen tijd weer een aantal films gekeken die ik graag met jullie deel. We hebben onder andere de films Ghost Busters en Captain America: Civil War gezien. Vandaag vertel ik hier iets meer over en wat ik van de films vind.

Ghostbusters
Een wetenschapper aan een universiteit, genaamd Erin, heeft samen met Abby een boek geschreven over spoken. Het boek heet “Ghosts from our Past: Both Literally and Figuratively – The Study of Paranormal Knowing”. Erin verdenkt Abby dat ze het boek heeft gepubliceerd en wil haar gaan opzoeken. Ze hebben elkaar namelijk al jaren niet meer gesproken. Ze worden dan door een man bij elkaar gebracht die hulp zoekt bij bestrijding van spoken. Samen met de collega van Abby besluiten ze een bedrijf op te richten dat gespecialiseerd is in het vernietigen van paranormale verschijningen.

Ik vond het een vermakelijke film. Ik was altijd echt een fan van de Ghostbusters films, maar ik vind deze lang niet zo goed als de oudere films. Er zit zeker humor in en actie, maar soms verveelde het verhaal mij een beetje. Verder vond ik hem zeker wel een kijkje waard.

Captain America: Civil War
Een internationaal incident heeft gezorgd voor schade waarbij een nieuw team van Avengers ook betrokken waren. Er groeit een politieke druk om een systeem te bouwen waarbij de helden verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor hun daden. Er wordt een regeringsorgaan opgesteld en hiermee wordt dan bekeken of er gebruikt gemaakt gaat worden van de diensten van het nieuwe team. Alleen dit zorgt voor een breuk tussen de Avengers, terwijl er eigenlijk alweer een nieuwe vijand in beeld is. Wie zorgt ervoor dat het probleem wordt opgelost? Team Captain America of Team Iron Man?

Ik ben echt dol op Marvel films en ik vond deze Captain America ook weer tof om te zien. Je moet wel het deel The Winter Soldier hebben gezien wil je ook snappen wat er allemaal aan de hand is. Sommige momenten mochten van mij wel iets minder langdradig, maar er zit wel weer veel actie en ook humor in. Daar hou ik van! En ik? Ik was voor Team Captain America πŸ™‚ .

Mechanic: Resurrection
Arthur Bishop is een zeer gevaarlijke huurmoordenaar en hij dacht dat hij een punt achter zijn moorddadige verleden had gezet. Hij ontmoet een mooie vrouw, de liefde van zijn leven. Echter wordt zij ontvoert en is hij gedwongen om de hele wereld af te reizen om drie zeer onmogelijke huurmoorden te plegen. Maar dat niet alleen, deze moorden moeten ook op een ongeluk lijken. Zo kan hij zijn geliefde redden. Lukt het hem?

Een echte heerlijke overdreven Jason Statham film. Er zit veel actie in en veel dingen die inderdaad echt onmogelijk lijken. Zoals we wel gewend zijn van de films van Jason. Het was een vermakelijke film, maar wel met veel “Ojaa, natuurlijk!” gehalte haha.

Spotlight
Spotlight gaat over een waargebeurd verhaal van het “Spotlight” team van de krant The Boston Globe. Spotlight is een onderzoeksteam van de krant en het team onthulde een grootschalig schandaal van kindermisbruik ik de Katholieke Kerk. Voor hun berichtgeving omtrent deze zaak ontving The Boston Globe in 2003 de Pulitzer prijs.

Iedereen weet inmiddels wel de verhalen van de kindermisbruik. Maar deze film laat toch bepaalde elementen zien die nog best schokkend zijn. Het is een zeer aangrijpend verhaal en de film is zeer goed in elkaar gezet. Vooral het einde deed best veel met mij. Ik vind deze film echt een aanrader.

Dit zijn de films die ik de afgelopen tijd heb gezien. Ik hoop komende maand dat we meer films kunnen gaan kijken, want ik heb nog een complete lijst met films die ik graag wil zien πŸ™‚ .

Welke films heb jij de afgelopen tijd gezien en welke films vind jij aanrader?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: