Nieuwe stickers in planner stickers webshop

Nieuwe stickers in planner stickers webshop

Yeahh! Vandaag zijn er weer twee nieuwe stickervellen in de planner stickers webshop online gekomen! Ik kreeg namelijk een verzoek om van de stickers zon en zon met wolkje nieuwe stickervellen te maken. In deze meivakantie ben ik daar dan ook mee aan de slag gegaan en vandaag zijn ze online gekomen in de webshop. In dit artikel vertel ik daar dan ook meer over.

Deze weer zonnetje stickers kan je gebruiken om een dagelijkse, wekelijkse of een maandelijkse planning te maken in jouw favoriete planner, Bullet journal, journal of notitieboekje. Op het stickervel zitten in totaal 54 zonnetjes.

En ook deze weer zonnetje met wolkje stickers kan je gebruiken om een mooie planning te maken in jouw favoriete planner, Bullet journal, journal of notitieboekje. Ook op dit stickervel zitten in totaal 54 zonnetjes met wolkjes.

Elk stickervel wordt afgedrukt op een super glossy papiervel en het is zeer gemakkelijk in te kleuren met bijvoorbeeld Tombows of andere stiften/markers. Beide stickervellen kosten 1,25 euro en zijn dus vanaf vandaag verkrijgbaar in de planner stickers webshop.

Zou jij ook graag stickers willen zien in de webshop? Laat het me vooral weten. Ik ben ook zeer benieuwd wat je van bovenstaande stickers vindt.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: