Gelukkig nieuwjaar + Doelen 2024

Gelukkig nieuwjaar Doelen 2024

Gelukkig nieuwjaar iedereen! Ik hoop dat jullie een fijne jaarwisseling hebben gehad. Elk jaar stel ik een aantal doelen op die ik graag wil bereiken. Ook dit jaar heb ik weer nieuwe doelen opgesteld. In dit artikel vertel ik dan ook welke doelen ik heb opgesteld voor dit 2024.

Dit jaar heb ik een aantal persoonlijke en professionele doelen voor mezelf opgesteld. Vandaag wil ik met jullie mijn doelen voor 2024 delen. Er komt ook nog een artikel online waarin ik laat zien hoe ik een plan heb opgesteld voor 2024 en hoe ook jij kunt werken aan jouw dromen en doelen.

Professionele doelen

Elke week 2 blogartikelen online en 1 video online
Ik ga elke week 2 blogartikelen online plaatsen en daarnaast ook 1 video. Deze blogartikelen komen op dinsdag en donderdag online en een apart artikel met een video erin op vrijdag.

Freebies maken
Elke maand ga ik minimaal 2 freebies online plaatsen. Dit kunnen handige werkboeken zijn, checklists, templates en meer. De freebies hebben te maken met een gelukkig en gestructureerd leven. De eerste freebie komt aanstaande donderdag al online 🙂 .

Persoonlijke doelen

10.000 euro sparen
Één van mijn spaardoelen is dit jaar 10.000 euro sparen. Wij hebben sowieso verschillende spaardoelen en ik heb daarnaast ook nog een doel om 10.000 euro te gaan sparen. Dus naast alle andere spaardoelen. Elke maand zal ik een bepaald bedrag overmaken op mijn spaarrekening om dit doel te kunnen behalen.

Grote moestuin opzetten in onze nieuwe tuin
Binnenkort komt er een uitgebreide video online over onze nieuwe tuin. We hebben een tijdje geleden onze tuin helemaal aan laten passen en ik ben momenteel ook al bezig met mijn nieuwe moestuin. Er staan al fruitboompjes in de tuin en ik heb nog een aantal potten staan met ui. Maar deze maand begin ik ook met nieuwe plantjes (zaaien) en heb ik een plan gemaakt voor dit jaar. Er komt een zeer grote moestuin in onze tuin, zodat we zoveel mogelijk eten van eigen grond kunnen gaan eten. Natuurlijk hou ik jullie hiervan op de hoogte. Elke maand zal ik namelijk een moestuin update plaatsen op mijn blog.

Bovenstaande doelen zijn mijn grootste doelen voor dit jaar. Ik heb nog wel meer doelen, maar dit zijn meer kleinere en persoonlijker doelen. Binnenkort zal ik een artikel schrijven hoe ik een plan heb gemaakt voor mijn doelen voor 2024. Daarnaast heb ik dan voor jullie ook een werkboek zodat ook jij jouw doelen kunt behalen.

Wat zijn jouw grootste doelen voor dit jaar?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: