Slaap jezelf mooi met de satijnen Beauty Pillow

Slaap jezelf mooi met de satijnen Beauty Pillow

Een derde van ons leven brengen we slapend door. Hoe fijn is het dan dat je jezelf mooi kan slapen met de Beauty Pillow. Het schijnt het ultieme wondermiddel voor huid en haar te zijn. Je begint stralend en uitgerust aan aan nieuwe dag. Klinkt goed toch? Ik ontving de Beauty Pillow en was hier enorm benieuwd naar. In dit artikel vertel ik hier dan ook meer over.

Slaap jezelf mooi met de satijnen Beauty Pillow

De Beauty Pillow is verkrijgbaar in 18 trendy kleuren. Ik zelf heb de grijze versie gekregen. Het ziet er echt super mooi en luxe uit. Ook voelt het heerlijk luxe aan.

Slaap jezelf mooi met de satijnen Beauty Pillow

De Beauty Pillow voorkomt slaapvouwen in het gezicht, het verfijnt rimpeltjes en zorgt voor een zichtbaar stralende huid. Het bestrijdt acné en onzuiverheden. Daarnaast zorgt het voor makkelijk doorkambaar en glanzend haar en voorkomt gespleten haarpunten en pluis. Het haar wordt minder snel vet en blijft ook in model. Klinkt enorm goed toch?

Slaap jezelf mooi met de satijnen Beauty Pillow

Ik heb de Beauty Pillow een tijdje getest. Het kussensloop voelt erg koel aan. Ik ben vooral een katoenen kussensloop gewend en die voelt nooit zo koel aan. Vooral nu het koud is, vind ik het niet erg prettig om op een zeer koele kussensloop te liggen. Maar in de zomer zou ik het wel enorm fijn vinden. Ik merk dat ik wel heerlijk slaap met de Beauty Pillow. Dat het echt werkt voor mijn huid en haar, kan ik nog niet zeggen. Dan moet ik toch echt deze langer gaan gebruiken. Ik voel me wel uitgerust uit, ook al ben ik verkouden en lig ik de halve nacht wakker van het hoesten haha. Het ligt echt heerlijk! Ik ben dan ook enorm benieuwd of het ook wat voor mijn haar en huid doet, dus ook of mijn pluizige haar minder wordt en of de onzuiverheden minder worden. Ik ga deze dus zeker wel langer gebruiken.

Slaap jezelf mooi met de satijnen Beauty Pillow

Het satijn voor de Beauty Pillow is van hoogstaande kwaliteit en heeft geen uitwasbare coating. Vlekken zijn ook eenvoudig te verwijderen en het kussensloop kan op 40°c gewassen worden. Als je de witte Beauty Pillow hebt, dan kan je deze zelfs op 60°C wassen. Ik ben dan ook benieuwd wat het verschil is tussen de witte en de rest van de kleuren. De Beauty Pillow kan in de droger en komt geheel kreukvrij eruit. Top toch?

Slaap jezelf mooi met de satijnen Beauty Pillow

De Beauty Pillow is te koop bij www.beautypillow.nl voor 23,95 euro of bijvoorbeeld bij bol.com.

Ken jij de Beauty Pillow al? En wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: